Обичаният от поколения българи певец Любо Киров бе опериран в

...
Обичаният от поколения българи певец Любо Киров бе опериран в
Коментари Харесай

Скъсан ахилес спъна Любо Киров за наградите на БГ Радио

Обичаният от генерации българи артист Любо Киров бе опериран в пловдивската УМБАЛ „ Пълмед “ , откакто контузи неприятно крайници си часове преди раздаването на годишните музикални награди на БГ радио, разбра HotArena.

Изпълнителят на „ Летим “ е постъпил в Спешното поделение на лечебното заведение, а след извършените диагностични проучвания е открито, че става дума за скъсано ахилесово сухожилие.

Медиците изясняват, че положението му не е изисквало незабавна хирургична намеса. Киров обаче е настоял да се оперира на терен.

„ Той се довери на екипа ни и избра да се оперира тук, а не в София. Интервенцията, осъществена от мен, доктор Стоянов и доктор Симидчиев от отделението по Ортопедия и травматология мина сполучливо “, разяснява доктор Николай Иванов, шеф на отделението в УМБАЛ „ Пълмед “.

Хирургът прибавя още, че очакванията са до няколко дни Киров към този момент да е на крайници. Възстановяването му пък се чака да продължи към един месец. От лечебното заведение разясняват, че артистът ще бъде изписан до дни.

Припомняме, че звездата претърпя случай, до момента в който репетираше хореографията за представянето си на церемонията по връчването на премиите на БГ радио в Античния спектакъл в Пловдив. Киров беше номиниран в общо четири категории – за текст, дует/трио/вокална група (с Графа и Орлин Павлов), реализатор и ария. Въпреки че не съумя да участва на място, Киров въпреки всичко победи с огромния приз на вечерта. Заедно с Павел и Венци Венц си заслужиха статуетката за най-хубава ария със взаимното им парче „ Не бих могъл “. „ Любо трябваше да бъде с нас довечера, само че се контузи съществено “, обясниха хип-хоп артистите Павел и Венци Венц пред меломаните в Античния спектакъл, написа Телеграф. 

Водещ на церемонията бе Милица Гладнишка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР