Когато говорим за световете, създадени от Дж. Р. Р. Толкин,

...
Когато говорим за световете, създадени от Дж. Р. Р. Толкин,
Коментари Харесай

Питър Джаксън ще работи по нови филми, базирани на Властелинът на пръстените

Когато приказваме за световете, основани от Дж. Р. Р. Толкин, можем да приказваме само с удивление и голяма доза почит. Нещо, което сякаш убягна на последната телевизионна акомодация по " Властелинът на пръстените ", основана за Amazon.
 The Lord of the Rings: The Rings of Power и по кое време да чакаме премиерата на сериала по предисторията на
Вселената на Толкин оживява напълно скоро

Кога ще е премиерата на The Lord of the Rings: The Rings of Power

Затова пък трилогията на Питър Джаксън - за огромен екран се отнесе с нужното почитание към творбата на Толкин и се снабди освен с няколко Оскара, само че и с многогодишната обич на почитателите.

Последните имат огромен мотив за наслада, тъй като Warner Bros. Съобщиха на конференция на 9 май, обвързвана с финансовите им резултати за първата четвъртина на 2024 година, че още веднъж ще работят по филми, основани на " Властелинът на пръстените ".
 Снимка 664338

При това ще го създадат с Питър Джаксън. Проектът е в напълно начална фаза на развиване, само че е ясно, че Джаксън към този момент е извикал дългогодишния си сценариен екип - Фран Уолш и Филипа Бойен.

Кои тъкмо елементи от трилогията ще бъдат разказани и по какъв метод за момента не е ясно, само че се чака да забележим резултата от работата на Джаксън през 2026 година Междувременно да работят по цяла стрийминг галактика, основана на творчеството на Толкин, оповестяват The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР