Голямата сила на Делян Пеевски идва от негласуващите. Думите са

...
Голямата сила на Делян Пеевски идва от негласуващите. Думите са
Коментари Харесай

Кирил Петков: Голямата сила на Пеевски идва от негласуващите

Голямата мощ на Делян Пеевски идва от негласуващите. Думите са на съпредседателя на „ Продължаваме промяната- Демократична България “ (ПП-ДБ) Кирил Петков.

„ Изчислихме, че, в случай че в България процентът на гласуващите, е като в Германия, Пеевски ще има единствено 18 депутати в идващия парламент. Ако всички свободни жители осъзнаят, че най-голямата мощ на Пеевски идва от това, че те не гласоподават, той няма да има такава мощ, “ разяснява по Nova TV Петков.

По думите му проевропейско настроените хора в България са 700 000 души и те би трябвало да бъдат незаобоколим фактор и това може да стане, в случай че са дружно и осъзнаят, че, в случай че не гласоподават – оказват помощ на Пеевски

„ Ние към този момент знаем дълбоката договорка сред Движение за права и свободи и ГЕРБ, “ сподели Петков и се извини на гласоподавателите на ПП-ДБ, че 9 месеца не са съумели да опишат тъкмо какво се случва и „ трябваше да се разпадне сглобката тези хора да схванат, че не ги предадохме “.

„ Пеевски държи правосъдна власт, регулатори и служби, за които хората не гласоподават. Тези структури подсигуряват успокоение на ГЕРБ, които имат грехове в предишното, а ГЕРБ с техните гласове подсигуряват на Движение за права и свободи, че действителна промяна, а не на хартия нито в регулаторите, нито в правосъдната система, няма да има, “ сподели Петков и още веднъж съобщи, че до момента в който тази договорка стои ПП-ДБ няма да договаря с ГЕРБ

Той разяснява, че в случай че няма написана ясна формула по какъв начин да се случат промените, ПП-ДБ ще остане в съпротива.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР