Обичаме Камерън Диас и затова страшно много ни липсва на

...
Обичаме Камерън Диас и затова страшно много ни липсва на
Коментари Харесай

Ще се завърне ли към киното Камерън Диас

Обичаме Камерън Диас и по тази причина ужасно доста ни липсва на огромния екран. Последно я гледахме през 2014 година, когато се появи в римейка на " Ани ", където игра госпожица Ханиган. Оттогава звездата се отклони от светлината на прожекторите, с цел да се концентрира върху персоналния си живот. И макар че в това няма нищо неприятно, не значи, че тайничко не се надяваме скоро отново да я гледаме в някой филм.

Вече омъжена жена и майка, Диас неотдавна приказва с Гучи Уестман (основател на козметичната линия Westman Atelier) за живота, кариерата си и дали в миналото ще се върне на огромния екран.

Уестман не пропусна да означи, че Камерън Диас има доста почитатели, които на драго сърце биха приели новината, че се е завърнала към актьорството.
 Снимка 477377

" Вижте, в никакъв случай няма да кажа " в никакъв случай ", признава актрисата, като добавя, че е от хората, които не обичат да употребяват тази дума, без значение защо се отнася. Малката " малка врата ", която актрисата остави с отговора си, подейства много окуражаващо на множеството от почитателите ѝ, в това число и на нас.

Като се има поради, че Камерън роди през януари, може би ще си даде още известно време отмора, с цел да се порадва на майчинството, само че кой знае по-късно, пишат от Fox News.
 Камерън Диас, Бенджи Мейдън и раждането на щерка им Радикс
Камерън Диас стана майка

Щастлива вест в фамилията

Пред няколко месеца пред списание InStyle Диас разяснява избора си да се пенсионира от актьорско майсторство с думите: " Започнах да изживявам славата, когато бях на 22, което беше преди 25 години, а това си е много време. Начинът, по който виждам, е, че съм дал повече от половината от живота си на обществеността. Чувствам, че е добре да отделя време за себе си в този момент, с цел да се реконструирам и да избера по какъв начин желая да се върна назад в света, в случай че реша ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР