Обичаме бръчките около очите му, харесва ни как остарява, обичаме

...
Обичаме бръчките около очите му, харесва ни как остарява, обичаме
Коментари Харесай

10 любопитни факта и 10 снимки на Брад Пит, който става на 60!

Обичаме бръчките към очите му, харесва ни по какъв начин остарява, обичаме функциите му и ни е мъчно да повярваме, че през днешния ден навършва 60 години. Спечели ни с усмивката си още  в „ Телма и Луиз “ през 1990 година, където се появи на екрана единствено за 1 минута. И оттогава не пропущаме филм с негово присъединяване. 

 Два пъти определян за най-сексапилния жив мъж на планетата от сп. People (за първи път през 1995 г.), съгласно мнозина той наподобява „ по-добре от всеки път “. През годините Брад Пит сподели, че е освен това от красиво лице. Доказа актьорските си благоприятни условия в паметни филми като " Боен клуб " и " 12 маймуни ", който му донесе " Златен глобус ". С " Имало едно време в Холивуд " и Inglorious Basterds стана едно от златните момчета на Куентин Тарантино  

Актьорската му кариера се забави през последните години, макар че взе участие в " Вавилон " през 2022 г.  и " Убийствен трен " (Bullet Train) и работи по нов филм с Джордж Клуни.  Миналата година той сподели пред GQ: „ Смятам, че съм в последния си стадий, през последния учебен срок или триместър. “

На въпроса коя негова роля ни е обичана е доста мъчно да отговорим, по тази причина няма и да се опитаме. Докато прехвърляме пред главите си екранните му превъплъщения вие пък прехвърлете взор през тези любопитни обстоятелства за артиста.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Актьорството не е първата му работа

Преди да стане звезда в Холивуд, Пит е карал лимузини, работил е като преносвач и даже се е  обличал като гигантско пиле за ресторант, наименуван „ El Pollo Loco “.

Часовниците са му пристрастеност

Пит обича да колекционира ретро часовници и даже е дипломат на швейцарската марка Breitling. Заедно с Чарлийз Терон и Адам Драйвър, Пит снима реклама за Breitling и постоянно пътува по света, с цел да популяризира компанията.

Особено мъчно му е да приказва с британски акцент

В първичния сюжет на „ Гепи ” е било планувано героят на Пит- Мики да приказва с открояващ се британски акцент. Това се оказва толкоз мъчно за артиста, че режисьорът Гай Ричи взема решение да промени проектите си и да преминат към потреблението на неразбираемият имитиращ ирландски диалект на героя.

Брад в действителност не е същинското му име

Роденият  на 18 декември 1963 година, артист се споделя Уилям Брадли Пит, само че поради мелодичност избира да се показва като Брад Пит.

Животът му постоянно „ имитира ” изкуството

Една година преди Пит да стартират фотосите за епоса „ Троя ”, Пит който играе Ахил във високобюджетната продукция къса ахилеса си, само че за благополучие съумява да се възвърне.

Той и Анджелина са една от най-влиятелните и богати двойки

Въпреки че раздялата му с Анджелина Джоли провокира потрес по целия свят през 2016 година, двамата в действителност стигнаха до номер пет в листата на най-добре печелещите двойки на Forbes.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Вече не му е  е неразрешено да посещава  Китай

В продължение на съвсем 20 години на Брад Пит в действителност беше неразрешено да посещава Китай. Забраната породи заради присъединяване на Пит във кино лентата „ Седем години в Тибет “, който  според китайското държавно управление показва ръководството на страната в Тибет като прекомерно грубо и жестоко.

Пит моли родителите си да не гледат негов филм

Филмът, за който Пит е имал претеснение по какъв начин ще бъде признат от родителите му е „ Боен клуб ”. Това е и повода за експлицитната му молба към тях да не го гледат в никакъв случай.

Два са най-любимите му кино лентата за всички времена

Пит нееднократно е заявявал, че  е заявявал, че двата му обичани кино лентата са „ Треска в събота вечер “ (1977) и „ Планетата на маймуните “ (1968).

Фен е на Jackass

Риалити каскадьорското шоу на MTV, Jackass, беше голям шлагер по целия свят при започване на 2000-те години. Пит му е е толкоз огромен почитател, че моли актьорите да взе участие най-малко в един епизод. В последна сметка той фактически заснима сцена от шоуто, само че облечен в маймунски костюм, с цел да не бъде разпознат!

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР