Обичам да знам какво има в козметиката, която използвам, и

...
Обичам да знам какво има в козметиката, която използвам, и
Коментари Харесай

Ароматни истории, разказани от alverde

Обичам да знам какво има в козметиката, която употребявам, и това с цялостна мощ важи и за парфюмите. Всичко, което влиза в допир с кожата ни, има голямо значение , колкото и да сме склонни от време на време да подценяваме този факт. Парфюмите на alverde забелязах още когато излязоха в, откъдето си взимам всичко на марката. Откроиха се не единствено с това, че са на обичаната ми марка за натурална козметика, само че и с красивия си дизайн, който незабавно разсъни въображението ми . Както към този момент постоянно ми се случва, чудя се дали да подаря един на себе си, или да взема за моите приятелки, които също държат на натуралните съставки. Накрая ще взема по един от всеки, тъй като и четирите описват красиви истории, в които да се припознаем. 

" Мечтание " незабавно ме завоюва с нежния мирис на дива роза и здравец , а разгръщащите се дървесни нотки, ванилия и зърна тонка ме омаяха съвем. Този е за мечтателката в живота ми, както и името подсказва. Парфюмът ще ви придвижи в цъфтяща пролетна градина , където сте боси в тревата и се навеждате, с цел да помиришете разлистилите се цветове. 



Сладостните плодови акомпанименти в " Извор на наслада " (горски плодове и праскова) го трансформират в същинска приятност за обонянието. Представете си към тях и по-острия, леко горчив колорит на бадем , който ни кара да се размечтаем за чаша кафе амарето. Композицията е съвършено приключена от цвят на роза и лилия, които трансформират парфюма в същински извор на наслада. 



" Оазис на благополучие " пък ухае на красиво лятно утро и с него през цялата година ще си спомняме за август. Зелени листа и зелен чай в нежно и ободряващо благозвучие със средиземноморските нотки на бергамот, лимон и лилия ни носят чувството за лятна почивка – безгрижна, изпълнена със смях, слънце и романтика. 



Чувствен и в същото време шеговит е " Светът на чудесата "  –   естетика от портокал, канела и лавандула . Топлите нотки на ванилия и кедрово дърво за момент ни придвижват някъде в Персийския залив, в омайна лятна нощ, в която въздухът е гъст и тежък, а отнякъде се чува непозната музика. 



Всичко това е реализирано със 100% естествени ароматни есенции и нито диря от синтетика. Точно по тази причина постоянно съм обичала продуктите на alverde. И съм доста удовлетворена, че към този момент мога да се сдобия и с парфюми на техния бранд. Ароматите описват история и разкриват кои сме, когато обществените маски са снети. Разкажете своята история с напълно натурални съставки. 

 

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР