Обещаваме ви, че това ще бъде най-циничният пост за .

...
Обещаваме ви, че това ще бъде най-циничният пост за .
Коментари Харесай

Само за жени: 11 Правила за експлоатация на мъжа!

 26772488_2271344599758939_1426003756_o

Обещаваме ви, че това ще бъде най-циничният пост за. За всеки случай преди да го прочетете, изпийте един валидол, а  в случай че това не помогне, тогава флаконче  от най-чистата сертифицирана змийска отрова. Приятно четене.

Правило 1. Ако се притеснявате да вземате от мъжете прекомерно скъпи дарове, съмнявате се, че ги заслужавате, значи можете повече да не се  съмнявате – в действителност не сте почтена за тях.

Правило 2. Много е желателно да приемате всевъзможни дарове от мъжа, преди първия секс с него. Преди секса  дамата дефинира цената си сама. След секса тази цена се определя  от мъжа. Брокерите имат професионална сентенция: „ След подписването на контракта клиентът не се целува по устните. “

Правило 3. Не бива да се желае от мъжа повече, в сравнение с той може да даде, защото по-късно той ще натрупа яд и ще  вземе от вас три пъти повече. И ще ви се наложи да се трудите непрекъснато!

Правило 4. Удряйте незабвано по тъпите тикви всевъзможни задници и отпадъци, които настояват, че да купуват на своята годеница финален модел айфон е безсмислено, защото телефонът е нужен за  позвънявания. Всъщност на него му трябва  да се обажда, а ние би трябвало да се хвалим пред  приятелки и някогашни любовници!

Правило 5. Ако той е безпаричен студент с огромно сърце и още учи, пратете го на майната му, той може да учи постоянно! Ако желаете да бъдете генералша, би трябвало да се омъжите за военачалник. Същото важи и за „ олигарх в вероятност “.

Такъв  може да ви идва на посетители с плешив букет от карамфили, да пие чай  и красноречиво да приказва за това какъв брой радостен и нехаен ще стане живота ви, откакто той подпише контракт, и в последна сметка, забогате.

Правило 6. Ако мъжът има някои явни дефекти или зависимости, с които просто не можете да се помирите, тогава би трябвало да се примирите. Дръжте се като парцал и не го дразнете с треперенето си.

Трепетно да се надявате, че ще можете да го превъзпитате, не си коства. Този майчински инстинкт е разрушил доста женски ориси. В заглавието на тази обява има подзаглавие: „ САМО ЗА ЖЕНИ! Сега слез по-надолу и вижте кой е коментирал.

И какво? След всичко това към момента вярвате, че мъжът ще ви се подчинява? Не, вие, несъмнено, може да отделите доста време, сила и нерви, и в действителност да го измененията, но  персонално вие нямате за себе си  никакви гаранции, тъй като в края на краищата можете да го превъзпитате   за някоя друга.

 МЪЖ

Вместо това си давайте тип, че такива оферти се сипят върху вас всекидневно и на  партиди, олигарсите обикалят към входа ви с вярата, че ги забележите с цел да паднат незабавно в краката ви и да ви дадет всичко, което притежават  – и ръка и сърце. И в случай че той малко се забави, тогава … те ще отведат момичето му.

Правило 9. Не забравяйте, че в случай че мъжът ви е заречен нещо, това не значи, че той към този момент го е направил и че  въобще ще го направи! Затова на мъжа  в никакъв случай не би трябвало да му се има вяра, а и да му се  благодари в задатък за това. Съдете за мъжете не по думите им, а по покупките!

Правило 10. Ако икономисва пари за апартамент, му предложете да се простреля или да върви по дяволите. Ключовата дума тук е „ пести “. Мъж, който пести за  нещо, в никакъв случай няма да се охарчи за вас! Ако в действителност ви харесва толкоз доста, не се обиждайте, в случай че на осми март получите порцеланова котка, калъф за телефон или парфюм.

Правило 11. Ако той  споделя: „ Всички ми предходни дами бяха доста меркантилни и имаха потребност единствено от   парите ми “ – не се опитвайте да докажете противното.

По-добре го светнете в  топките по този начин,  че той …да загуби схващане! За да може идващия път да каже на следващата си трепетна русалка: „ Всичките ми предходни бяха меркантилни. Но последната беше същинска кучка!

И последно. Ако мъжът разрешава да бъде употребен, значи може, а и е  нaложително,  и вие да постъпвате по този начин с него!

По материали на soulpost

Дори у най- любящият мъж има друга жена, която той в никакъв случай няма да не помни

 

Кои са тези девойки или дами, които мъжът  не може да не помни? В живота на всеки мъж има жена, която той си спомня постоянно с  деликатност и топлота и с…

Цялата публикация

Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е потребно за всички!

 

Изневярата е доста потребна за дамата. От нея тя се разхубавява извънредно доста. Красавица, на към тридесет. Така се случи по този начин, че предходната година бяхме дружно в Рим. По работа,…

Цялата публикация

Само за дами: Има единствено Две вълшебен думи, които имат необикновен резултат върху всеки мъж

 

Винаги вместо разногласия и ненужни думи, просто кажете: “Аз разбирам ”. Ако мъж в миналото ви е казвал, че не е подготвен за сериозна връзка, значи знаете какъв брой е неприятно това. Да…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР