Фенер в снега: Осветяване на пътя към вашата собствена мечта Изкуството

...
Фенер в снега: Осветяване на пътя към вашата собствена мечта
Изкуството
Коментари Харесай

Изберете предмет от картинката и той ще ви каже какво е подготвила Вселената за вас и кога вашите желания ще се сбъднат

 Фенер в снега: Осветяване на пътя към вашата лична фантазия

Изкуството постоянно е било огледало на душата и източник на ентусиазъм. Картините могат да ни опишат за нашите фантазии и очаквания и по какъв начин Вселената е подготвила нещо значимо за нас. Една от картините, които могат да имат надълбоко алегорично значение, е фенер в снега.

Той съставлява облика на светлината и топлината, който свети в тъмнината. Ако този предмет е определен от вас, може би това символизира, че вашите фантазии и стремежи, въпреки и да наподобяват скрити в снега, скоро ще намерят светлина и ще стартират да осветяват пътя ви. Това може да е знак, че вашата същинска пристрастеност или цел скоро ще стане по-очевидна и ще можете да се придвижите към фантазиите си с повече изясненост и увереност.

Роза в пламъци: Преодоляване на компликациите за реализиране на хубост

Следващата картинка е горяща роза. Това изображение може да бъде знак на концепцията, че от време на време би трябвало да преминете през тествания и компликации, с цел да постигнете хубост и цел. Когато изберете тази картина, това може да значи, че вашите фантазии може да изискват старания и отдаденост, само че в последна сметка те ще блестят блестящо като роза, запалена.

Огънят може да бъде източник на филтриране и промяна. Животът ви може да е в интервал на смяна и промяна и тези промени могат да накарат фантазиите ви да избухнат в пламъци и да разцъфтят в цялата си хубост.

Свещ в цветя: Осветление на секрети стремежи

Последната картинка е свещ, заобиколена от цветя. Свещта постоянно символизира светлина и вяра, а цветята в близост могат да съставляват вашите скрити стремежи и очаквания. Ако изберете тази картина, това може да значи, че тайните ви стремежи скоро ще станат ясни и ще се осъществен.

Свещта може да бъде и знак на вашата вътрешна мъдрост и вътрешен глас. Може да се наложи да се доверите повече на възприятията и инстинктите си, с цел да се доближите до фантазиите си. Светлината на свещта може да значи, че пътят ви ще бъде осветлен, до момента в който се придвижвате към задачите си.

Важно е да запомните, че знаците в картините могат да се поясняват по друг метод за всеки човек. Вашите фантазии и стремежи са неповторими и вашите лични прекарвания и дейности ще ги осъществен. Картината може да се смята за намек или увещание, че сте на прав път и Вселената приготвя нещо значимо за вас.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР