Обектът ще отвори отново врати в края на юли с

...
Обектът ще отвори отново врати в края на юли с
Коментари Харесай

Магазин на BILLA в Пловдив затваря за реконструкция

Обектът ще отвори още веднъж порти в края на юли с премиум дизайн и съвременни улеснения за клиентите
Магазинът на BILLA в гр. Пловдив, ситуиран на бул. „ 6-ти Септември “ №221, ще бъде затворен за реорганизация. Очаква се в края на месец юли той да отвори още веднъж порти с освежен дизайн и разширена комерсиална зона, която ще изненада клиентите с тематични продуктови корнери, още по-голямо многообразие от обичани артикули на налични цени и цифрови нововъведения. Удобен и необятен паркинг ще обезпечи комфорта на фамилното извършване на покупки, а каси за самообслужване ще обезпечат бързото прекосяване през касовата зона.

Пловдивчани и гостите на града ще имат опция да пазарят в премиум клас магазин, събрал най-хубавото от личните марки на BILLA, доминиращ български подбор – плодове и зеленчуци, отгледани по стратегия за понижаване на пестицидите BILLA Градини, 100% български генезис месо под марката „ Българска плантация “, млечни артикули, богат био подбор, както и пресни печива от сертифицирани BILLA пекари.

Касите за самообслужване, на които клиентите сами маркират стоките и правят заплащането са най-голямата иновация в новата идея на комерсиалната верига. Те спомагат за възстановяване на потребителското преживяване по време на извършване на покупки, спомагат за по-бързото прекосяване през касова зона, като в същото време подкрепят спазването на нужните защитни ограничения против разпространяването на ковид. Наред с тях, електронни етикети на регалите допълват цифровите нововъведения във веригата.

Реконструкцията на магазина е част от огромната стратегия на BILLA България, обвързвана с възобновяване на веригата обекти в цялата страната. Целта е угаждане на най-високите условия на клиентите във връзка с атмосфера, подбор и нововъведения.

В интервала на реорганизация, потребителите на BILLA ще открият всички свои обичани артикули в най-близкия филиал, ситуиран на ул. „ Райко Даскалов “ №8 или в останалите филиали на комерсиалната верига, разположени на основни местоположения в града.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР