Когато Бет Кордингли се присъедини към актьорския състав на Emmerdale,

...
Когато Бет Кордингли се присъедини към актьорския състав на Emmerdale,
Коментари Харесай

Звездата на ITV Emmerdale напуска актьорския състав в пълен шок, тъй като излиза от сценария по време на снимките

Когато Бет Кордингли се причисли към актьорския състав на Emmerdale, нейният воин Руби Фокс-Милиган постоянно щеше да разделя почитателите - само че тя не очакваше да напусне сътрудниците й в цялостен потрес.

И макар че на 46-годишната Бет не й лиши време да се приспособи към актьорския състав, откакто се причисли към сапунката на ITV през януари – от този момент тя остави сътрудниците си „ възмутени “, откакто се отклони от сюжета. На няколко пъти героят на Бет Руби, която е омъжена за Калеб Милиган, вбеси селяните, когато стартира да се подиграва на северния им акцент - и това беше нещо, което Бет реши да направи напълно сама.

В изявление за Metro Бет изясни: „ Това не е в сюжета. Когато го направих за първи път на масата за вечеря, реакцията на всички беше като [ахване]. Някак ми се искаше Бях изчакал фрагмента. В сцената, преди да направя нечий акцент, Мойра, и ми се искаше да го задържа, тъй като реакцията беше [силно ахване]. И тогава, несъмнено, вие го вършиме за втори или трети път вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР