Обединеното кралство планира да отвори на 15 юни търговските обекти,

...
Обединеното кралство планира да отвори на 15 юни търговските обекти,
Коментари Харесай

Великобритания отваря обектите за търговия на дребно на 15 юни

Обединеното кралство възнамерява да отвори на 15 юни комерсиалните обекти, които не са от първостепенна значимост, заяви министър председателят Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, представен от Франс прес.

Мярката ще обхване както дребни магазини, по този начин и търговски центрове. Фризьорските и козметични салони, както и хотелите, ще останат затворени поради заплахата от предаване на COVID-19 в тях.

Джонсън сподели на конференция, че от 1 юни могат да възобновят работа пазари навън и търговски представителства за продажба на коли, стига да съблюдават ограниченията против COVID-19, съобщи Ройтерс.

"Отварянето на тези бизнеси е основна стъпка по пътя към възобновяване на стопанската система ни. Ние ще подкрепим милиони работни места в Обединеното кралство ", сподели Джонсън, представен от Българска телеграфна агенция.

Броят на смъртните случаи в страната, свързани с ковид, доближи 36 914, като през последното денонощие са умряли 121 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР