Обединеният транспортен бранш ще проведе ефективни протестни действия утре в

...
Обединеният транспортен бранш ще проведе ефективни протестни действия утре в
Коментари Харесай

Транспортният бранш излиза на ефективни протести в цялата страна

Обединеният транспортен отрасъл ще организира ефикасни протестни дейности на следващия ден в цялата страната, оповестиха от Съюза на интернационалните превозвачи.

Браншът ще изрази своето неодобрение от неналичието на държавни ограничения за преодоляване на икономическата рецесия в София, Пловдив, Бургас, Русе, Видин, Благоевград, Кулата, Калотина и Свиленград.

В 8:00 часа транспортните средства ще се съберат на входа на София при Автомагистрала „ Тракия “ и малко преди обяд съответните претенции на протестиращите ще бъдат показани пред Министерския съвет.

Програмата в град София планува:

08:00 часа Събиране на транспортните средства на входа на София при Автомагистрала Тракия

10:30 часа Шествие на камиони по маршрут Автомагистрала Тракия - Казичене – Ботевградско шосе и назад

11:30 часа Представяне на съответните претенции – ларгото пред Министерски съвет

Във Варна, Смолян, Стара Загора, Плевен, Чирпан и други градове представители на транспортния бизнес също са се самоорганизирали.

Те не са членове на формалните неправителствени транспортни организации. Информация и отговорност за техните дейности носят самите компании по места.

В Пловдив представители на транспортния отрасъл ще проведат ефикасни протестни дейности по Асеновградско шосе, Карловско шосе и Голямо Конарско шосе. В останалите градове, мирните митинги ще се проведат в централната градска част.

От сектора прецизират, че придвижването няма да бъде спирано, само че ще бъде затруднено. Оттам припомнят, че недоволството им не е политическо, а икономическо и обществено. От цената на превоза зависи цената на всяка стока и услуга, която всеки българин заплаща, допълват още от Съюза на интернационалните превозвачи.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР