Обединени патриоти настояват за промяна на учебниците по история и

...
Обединени патриоти настояват за промяна на учебниците по история и
Коментари Харесай

Патриотите искат вероучение в училище и промяна на учебниците по история


" Обединени патриоти " упорстват за смяна на учебниците по история и въвеждане на вероучение в учебно заведение . Това съобщи ръководителят на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров в декларация във връзка Деня на националните будители.

" Ние, патриотите, считаме, че играем такава роля, в случай че не будителска, то най-малко стимулираща роля ", добави той.

Сидеров моли за учебници на същинската история , с цел да се възпитат децата с величието на българските будители. Той бе безапелационен, че в учебниците би трябвало да се признае същинската история на България.

" Тогава българските възпитаници ще израснат с друго самочувствие, а няма да са смачкани и да желаят незабавно да отидат да учат в друга страна. Ние сме цивилизационен народ, който е тук от хилядолетия ", акцентира Волен Сидеров.

" Ние не сме номадско племе, пристигнало тук на кончета с пастърма под седлото, а цивилизационен народ, който е тук от хилядолетия и за това към този момент има задоволително исторически и научни доказателства " , означи Сидеров.

Според него, когато такава смяна влезе в учебниците, българските възпитаници ще порастват с друго самочувствие, знаейки, че са наследници на една велика цивилизация.

Сидеров настоя и за проучване на вяра в учебните заведения.
" Ако би трябвало да сме политически правилни, през днешния ден би трябвало да кажем " Честит Хелоуин ", тъй като е по-познат от Деня на будителите. В момента той се популяризира от всички медии ", разяснява той, добавяйки, че вероучението би трябвало да откри място в образователните стратегии.
" В учебното заведение би трябвало да се учи вероучение, с цел да може детето от малко да разбере какво е дух, душа, за какво би трябвало да има вяра в Бог, и че светът е основан от Създателя. В случай, че това не стане, ще продължим да се питаме за какво има експанзия " , съобщи Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР