ОББ и ДЗИ, част от белгийската банкова и застрахователна групата

...
Коментари Харесай

ОББ и ДЗИ избраха нови комуникационни агенции за следващите три години

ОББ и ДЗИ, част от белгийската банкова и застрахователна групата KBC, разделят информационното си обслужване сред три организации. След провеждането на конкурс компанията избра да продължи партньорството си с guts&bransDDB като креативна организация. Дигиталните връзки на ОББ и ДЗИ се поемат от организацията Xplora, а медийното обслужване от организацията Argent.
Три партньорски организации
През последните три години информационното обслужване на ОББ и ДЗИ беше централизирано в групата към guts&brainsDDB. " Работата с един сътрудник беше значима за нас, тъй като съответства с основни брандинг и организационни промени, произлизащи от разрастването на активността на белгийската финансова група KBC в България ", разяснява пред " Капитал " Мила Миленова, шеф " Корпоративни и маркетингови връзки " на групата. Именно в този интервал се случва сливането на СИБАНК и ОББ и надлежно ребрандирането на банката.

След тригодишно партньорство с guts&brainsDDB от финансовата институция вършат ново питане на пазара, като редом организират три състезанието - за креативна, медийна и цифрова организация. По думите на Миленова на състезанието са поканени организации, които имат предходен опит в обслужването на компании от финансовия бранш. " Работиха по едно и също време по обособени задачи за ОББ и ДЗИ, с което целяхме да изпитаме тяхната подготвеност да вложат целия си капацитет в работата за нашите марки, без да подценяват или приоритизират нито един от тях ", споделя тя и добавя, че въпреки заданията в състезанието да са били разнообразни, общата задача на всички организации е била да показват дигитализацията на финансовите артикули и услуги на групата.
Договорите за обслужване и с трите организации са за интервал от три години, като съгласно рекламодателя разделянето на услугите ще обезпечи самостоятелна консултация във всяка експертна област.
В резултат от състезанието ОББ и ДЗИ избират да продължат партньорството си за креативно обслужване с guts&brainsDDB. С тяхна помощ фирмите развиват информационна платформа за представянето на цифровите артикули и услуги.

За медийна организация рекламодателите избират Argent. " Намерихме сътрудник, с който да създадем нова медийна тактика, която подхожда на новите ни бизнес цели ", добавя пред " Капитал " Миленова.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР