О, боже мой.Новият трейлър за представянето на на в шоуто

...
О, боже мой.Новият трейлър за представянето на на в шоуто
Коментари Харесай

Usher доказва, че няма ограничение в трейлър на шоуто на полувремето на Super Bowl

О, боже мой.

Новият филмов откъс за представянето на на в шоуто на полувремето на Super Bowl LVIII беше пуснат и Ще ви накара да кажете: „ Да! “

Видео, което акцентира неговата емблематична ария с присъединяване на и, е респект към екстензивната му музикална кариера и нейното културно влияние. Всъщност тази година се навършват 30 години от едноименния му дебютен албум и 20 години за песента.

Тийзърът стартира с госпъл хор, който пее фамозната начална линия на песента „ Peace up, A-town down. " И видеото взема това и го превърта обратно, до момента в който почитателите се придвижват две десетилетия, с цел да видят какъв брой известна е песента след излизането й.

Той съчетава фрагменти на почитатели през годините, в това число млади девойки, които скачат на въже песента, осъществяване на маршируващ оркестър, мъж, който свири на флейта в метростанция и група младежи в оркестър, които упражняват.

Но филмовият откъс, който също демонстрира осъществяването на Usher пред хиляди на концерти, също по този начин осветява някои г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР