Нюкасъл ще играе за първи път като домакин в Шампионската

...
Нюкасъл ще играе за първи път като домакин в Шампионската
Коментари Харесай

В Нюкасъл мислят само за мача с Пари Сен Жермен

Нюкасъл ще играе за първи път като хазаин в Шампионската лига от 2003 насам в мача против Пари Сен Жермен в сряда, само че фокусът на " свраките " е напълно върху мача, а не върху събитията към него. Това съобщи мениджърът Еди Хау на конференция през днешния ден.

Английският футболен клуб стартира евротурнирите с 0:0 против Милан в Италия.
 Луис Енрике: Никой не искаше да е в група с Нюкасъл
Луис Енрике: Никой не искаше да е в група с Нюкасъл

Испанецът завижда на футболистите на ПСЖ

" Ще дам за образец мача в Милано и момента, в който пуснаха химна на Шампионската лига на стадиона. И в този случай мислех единствено за идния мач, а не за друго. Искам да оказвам помощ на момчетата по всевъзможен метод. Да, за клуба това е превъзходен миг, магическа вечер, само че ние сме съсредоточени върху представянето ни ", съобщи той, представен от Ройтерс.

Част от фокуса на Хау и футболистите ще падне върху опазването на голмайстора на парижани Килиан Мбапе.

" Трудно е да играеш против него. Напоследък представянето ни в отбрана не е на високо равнище, а това постоянно е било отборна работа. Не имам вяра в пазенето човек на човек и би трябвало да се подготвим добре, с цел да отстраняваме празните пространства и да опазим най-хубавия футболист в света ", продължи той.

Хау добави, че Калъм Уилсън ще бъде до последно под въпрос, само че по-скоро няма да играе. Жоелинтон е в сходна обстановка, а Свен Ботман сигурно е навън. Сандро Тонали е възобновен и ще бъде на линия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР