Нямаме никакво основание да променим позицията си, че няма да

...
Нямаме никакво основание да променим позицията си, че няма да
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще е виновен за нови избори, смята ген. Атанасов

" Нямаме никакво съображение да променим позицията си, че няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ.... Борисов е водач на първата политическа мощ, а стои в Банкя. Ако желае да се случи избрана настройка, която да поеме изпълнителната власт, да заповяда на масата.... Първият мандат на ГЕРБ влиза в тупик, не могат да пробият изолацията, в която се намират, в този момент вършат маневри, през които да се изрисува облик в главите на хората, че ГЕРБ не можа да създадат държавно управление, само че другите са отговорни. Това е остарял трик на Борисов - другите да са му отговорни ".

Това съобщи пред съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов, заместник-председател на Народното събрание.

По думите му е необичайно, че представители на ГЕРБ непрекъснато се пробват " да придърпат " Демократична България, само че ние сме се парили:

" Познаваме Борисов, методите му ги знаем, познаваме и дружбата му с Гешев. Няма да се подхлъзнем по такава повърхност. Нека да е ясно за ГЕРБ ".

Атанасов беше безапелационен, че позицията на Демократична България е:

" Ако би трябвало да се търси излаз от политическата рецесия, добре би било ГЕРБ да върнат първия мандат и да заявят, че ще поддържат втория. По този метод ГЕРБ ще покажат, че имат предпочитание да вземат участие в разграждането на личния си корупционен модел. В противоположен случай ще закарат страната на последващи парламентарни избори. Да е ясно, че в случай че има предварителни избори, отговорник за това ще е Бойко Борисов ".

Според съпредседателя на Демократична България в Народното събрание има коалиция " Рашидов ":

" Тези, които избраха Вежди Рашидов за ръководител на 48-ото Народно събрание, започнаха доста добре да работят между тях и може би третият мандат, в случай че се стигне до него, ще се търси някаква такава структура. Това ще бъде нещо като държавното управление " Беров " преди години, знаем какви бяха следствията от него ".

Атанас Атанасов заяви, че Демократична България са внесли план за решение на Народно събрание за превъоръжаване на Българската войска:

" През годините не беше направено нищо за това армията ни да придобие натовски стандарт. Основата на нашия план за решение е за превъоръжаване, а в процеса на това за Украйна да бъда изпратено всичко, което бъде извадено от приложимост. Трябва да подпомогнем жертвата в тази войник, както вършат всичко от останалия либерален свят ".

Не е работа на президента да реализира политиката за сигурността на страната, акцентира Атанасов и добави:

" Българските жители от дълго време са разбрали, че Румен Радев има уязвимост към Русия. Трябва да има постоянно държавно управление, което да организира цялостна промяна на българските въоръжени сили, с цел да станат те част от НАТО, тъй като до този миг ние единствено политически сме член на НАТО ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР