Нямаме никакви притеснения да бъде поискана оставката на Димитър Главчев.

...
Нямаме никакви притеснения да бъде поискана оставката на Димитър Главчев.
Коментари Харесай

Цветанов към Нинова: С юмрук политика не се прави

Нямаме никакви терзания да бъде поискана оставката на Димитър Главчев. Говорили сме с сътрудниците от партиите, които формираме парламентарно болшинството, нямаме никакви терзания да бъде желана оставката и да бъде гледана в пленарна зала. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

Опозицията се закани в сряда, че ще желае оставката на парламентарния ръководител, откакто той в профил от едно съвещание на Народното събрание водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, а депутатът Антон Кутев – за две. Това е второ искане за оставка на Димитър Главчев за по-малко от година. Първият път той оцеля на поста с 4 гласа преднина.

Цветанов отбрани ръководителя на Народното събрание и решението му.

„ На никой не му е разрешено да наскърбява парламентарна група или министър-председателя”, съобщи Цветанов.

Цветанов разяснява оценката на Българска социалистическа партия за евродоклада, който опозицията оцени като „ тежък шамар”.

„ Всеки приказва за някакви плесници. Нормално ли е това да го каже водач на опозицията? На тази жена, която аз почитам като ръководител на опозицията, аз преди 3 дни протегнах ръка, с цел да работим дружно по законодателството за отминалостта на приватизацията. Българска социалистическа партия не дадоха отговор със същото, което значи, че ще премине в пестник. С този пестник политика не се прави. Така опозицията не би могла да завоюва това, което имаха на 26 март”, съобщи Цветанов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР