Нямам притеснения и се чувствам, че правя правилните неща. Това

...
Нямам притеснения и се чувствам, че правя правилните неща. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков на разпит. Признанието

Нямам терзания и се усещам, че върша верните неща. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, откакто бе разпитан в прокуратурата във връзка скандалния запис от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия, публикуван от Радостин Василев. Възмутен от устрема на Политическа партия да овладеят службите и да проведат " законно или нелегално " чистка в държавната администрация Радостин Василев напусна " Промяната ".

Не че имаме огромно доверие на прокуратурата, тъй като виждаме, че те заемат много мощни политически позиции, играят го по едни и същи каузи хем на трупчета, хем се появяват, сподели Петков.
-->
Той заяви, че е бил разпитан като очевидец и въпросите са били основно за това по какъв начин съгласно него е изработен записът.

Радостин Василев не е записвал през платформата " Зуум ", а с устройство в профил на компютъра, съобщи Кирил Петков. По думите му, когато някой записва през платформата " Зуум ", това се отбелязва по време на конферентния диалог, а в тази ситуация не било по този начин.

Неговият разпит продължи малко повече от половин час, като Петков сподели, че е бил питан главно за записите и дали знае по какъв начин са направени.

На въпрос за държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ изясни, че диалозите са оставени напълно в ръцете на акад. Николай Денков и Мария Габриел.

В петък някогашният министър на спорта Радостин Василев пусна 4-часов запис от съвещание на " Продължаваме промяната ". Според лентата, с цел да се случи държавното управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ, има сделки с Европейския съюз.

Кирил Петков декларира, че се е схванал с шефката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен България да влезе в еврозоната, " заобикаляйки разпоредбите ". Асен Василев афишира: " Службите са наши " и споделя, че бъдещият министър-председател ще предложи промяна на шефовете на ДАНС, ДАР, ДАТО и НСО с " наши хора, посочени от посолствата ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР