Нямам никакви притеснения от нищо. Аз съм изряден български гражданин

...
Нямам никакви притеснения от нищо. Аз съм изряден български гражданин
Коментари Харесай

Цветанов: Нямам притеснения от проверки, изряден съм

" Нямам никакви терзания от нищо. Аз съм безупречен български жител и съм го потвърдил. Никога не съм се крил ". Така заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява информацията, че в прокуратурата е постъпил сигнал за добития от него нов апартамент, оповестява БГНЕС.

Информацията за сигнала заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Той е постъпил от гражданско съдружие „ Боец “ и е изпратен и до антикорупционната комисия.

Според обява на „ Свободна Европа “ Цветанов е придобил апартамент, заемащ цялостен етаж в луксозна сграда в София, откакто през 2018 година е трансферирал на фирмата-строител две от своите жилища. Изданието твърди обаче, че вторият човек в ГЕРБ е придобил новия си дом на доста по-ниска цена от пазарната.

„ Няма нищо, което да е нелегално. Няма никаква сделка с който и да било. Двата жилището, които съм трансферирал и съм направил подмяна с този, който съм купил, са в същия регион. От позиция на местонахождение, предходните два са на доста по-хубаво място. Има подмяна. Разликата е от към 39 или 40 кв. м, а аз съм доплатил 100 хиляди лева Направил съм го по банков път, според българското законодателство. Попълнил съм съответните заявления “, изясни още Цветанов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР