Нямам деца и се омъжих доста късно. Просто така се

...
Нямам деца и се омъжих доста късно. Просто така се
Коментари Харесай

Дъщерята пристигна и веднага нареди нещата в семейството

Нямам деца и се омъжих много късно. Просто по този начин се случи. А в този момент даже не желая. Защо да имам дете, което другите хора ще питат дали съм негова баба или майка. Примирих се.

Омъжих се съвсем незабавно откакто се срещнах с Николай. Той към този момент е бил женен два пъти, аз съм третата му брачна половинка.

По-възрастен е от мен, само че е младолик. Няма неприятни привички, косата му не е побеляла и даже няма коремче.

Николай имаше малко жилище. Решихме да си купим тристаен апартамент, в който заживяхме щастливо.

Но безгрижният ми живот не продължи дълго. Една вечер дъщерята на брачна половинка ми му се обади и те разговаряха час и половина. Тя има дете, само че е самотна майка. След като разбра, че живеем в тристаен апартамент, реши да ни посети.

Почувствах се непотребна. Съпругът ми обръщаше внимание единствено на щерка си. Дори тя ме поглеждаше неприятно понякога. В последна сметка тя даже не се сбогува с мен. Прегърна татко си и се качи в таксито.

Беше ми неприятно, само че не приказвах за това със брачна половинка си. Всичко продължи, както преди.

Наскоро тя още веднъж се обади на Николай. Оплака му се, че е изморена и й е мъчно да работи, когато вкъщи има дете, а няма мъж. Плащането на сметки за жилището също не е елементарно. Въпреки че апартаментът е нейн. Но, в случай че тя се реалокира при нас с детето всичко ще бъде доста по-лесно.

Оттогава връзките ни със брачна половинка ми са обтегнати. Той обича щерка си и се кара с някогашната си брачна половинка поради нея. Според него, в случай че живеем дружно с внука му и ние ще се подмладим около него. А щерка му ще оказва помощ с домакинската работа и като цяло апартаментът няма да наподобява толкоз празен.

Разбира се, аз не съм съгласна. Но виждам по какъв начин Даяна ще получи своето в последна сметка.

Вижте още: Отношения сред някогашни съпрузи

Но да споделям един дом с нея, това значи, че ще изгубя обичания си брачен партньор и още веднъж ще остана сама сред четири стени.

Нямам деца, само че съм щастлива, че се омъжих за Николай и не желая да го изгубя.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР