Няма значение дали си от малък град или от малка

...
Няма значение дали си от малък град или от малка
Коментари Харесай

Опасен ум в безопасна кола

Няма значение дали си от дребен град или от дребна страна. Има значение какъв брой са огромни фантазиите ти, има значение дали притежаваш нужната самодисциплина и дали си подготвен да се изправяш лице в лице с компликациите и заплахите. Защо да го правиш? В името на това, да бъдеш всеки ден по-добър и да успееш.
Знаем една марка, която постоянно съумява. Успява с всеки нов модел да вдигне летвата все по-високо и по-високо. Новото Volvo XC60 съумя да постави нов стандарт във връзка с нововъведения, сигурност и дизайн. Когато ни потърсиха за партньорство, ние от Actualno бяхме длъжни да отговорим на високата топка.
Затова заложихме на една от най-високите топки в България, която познаваме - Дарин Маджаров, основателят на Уча.се, учебен уебсайт номер едно в България в няколко следващи години. В него, на понятен и елементарен език, екипът на Дарин създава видеоуроци, които оказват помощ на учениците да напредват по-лесно, по-бързо и по-устойчиво.

Уча.се е толкоз добър, че към този момент се употребява от половин милион българи, а за последните няколко години броячът на изгледаните видеоуроци минава 30 милиона.
Зад цифрите стои по-важното - Дарин е човек с задача - да усъвършенства образованието в България, тъй като единствено човек с умения и познания може да реализира триумфи и да живее щастливо. А основите на неговата задача са заложени в неговото детство в родното му Дряново, където получава най-важните уроци за живота от семейство си.
Именно по тази причина Дарин ни заведе с новото Volvo XC60 до дребния предбалкански град, който явно продължава да ражда огромни българи, а също така предлага и десетки панорамни пътища.
Предлагаме ви да изгледате видеото, което заснехме, а след това да си поговорим за колата:
Your browser does not support the video tag.

Новото Volvo XC60 е автомобилът с най-хубаво изцяло показване на тестванията за сигурност на Euro NCAP през 2017 година и беше отличен с влиятелната премия „ Най-добър в класа “ (Best in Class). ХС60 реализира съвсем съвършените 98% за отбрана на възрастните пасажери и при огромните кросоувъри сподели изрично преимущество в категорията „ Асистент за сигурност “ (Safety Assist) с 95% - с цели 20 точки повече от най-близкия съперник в сегмента. Постижението акцентира безспорното водачество на ХС60 в областта на автомобилната сигурност. Той е изцяло оборудван с най-модерните технологии, основани да подкрепят лидера, да защищават пасажерите в колата и останалите участници в придвижването, предотвратявайки евентуалните удари.
Повече от 1,2 млн. души умират при пътни произшествия годишно в целия свят. 99% от всички произшествия са породени от човешки фактор. От Volvo са уверени, че консолидираното на ново потомство системи за сигурност ще понижи въздействието на човешкия фактор при пътните произшествия. Визията на шведската компания е, че до 2020 година никой не би трябвало да умира или да получава тежки пострадвания в нов Volvo автомобил.

Комплексът от новаторски системи за сигурност City Safety в новото Volvo XC60 е освежен и допълнен с автоматизирано подкрепяне на ръководството Steer Assist. Функцията Oncoming Lane Mitigation включва автоматизирано завиване на кормилото, с цел да се избегне преден конфликт, а Blind Spot Information System (BLIS) – система за засичане на евентуална заплаха в мъртвата зона на автомобила, задейства автоматизираното завиване, когато има риск при нахлуване в насрещното платно на придвижване.
ГАЛЕРИЯ НА НОВОТО VOLVO XC60 МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
Богата гама мощни мотори с грижа за околната среда
Volvo XC60 се предлага с носителя на специфична премия при XC90 T8 Twin Engine – бензинов Plug-in хибрид мотор, с 407 к.с. и ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 5,3 секунди. При обикновено шофиране елементът се движи в режим Hybrid, при който предните колела се задвижват от 2-литров, 4-цилиндорв бензинов мотор, оборудван с машинален турбокомпресор, а задните - от електрически мотор с мощ 80 к.с. С едно натискане на бутона водачът може да превключи напълно на електричество, което е от голяма изгода в натоварения градски трафик. Максималният пробег в електрически режим е 43 км, преди още веднъж да се премине на общоприетия хибриден режим.
Хибридният мотор на ХС60 понижава въздействието върху околната среда, като обезпечава невисок разход на гориво от 2,1 л/100 км и нездравословни излъчвания от едвам 49 г/км. Така притежателите на новото ХС60 към този момент могат разчитат на мощен мотор и в това време да бъдат спокойни, че се грижат за околната среда.

Новото ХС60 дебютира още с D4 дизелов мотор с мощ 190 к.с. и D5 с PowerPulse технология и 235 к.с. Автомобилът се предлага и с Т5 бензинов мотор с 254 к.с., както и Т6 с турбокомпресор и машинален компресор, с 320 к.с. и 400 Нм въртящ миг.
Екологичните индикатори на новото Volvo XC60 не са единствено под капака му. Системата за филтриране – CleanZone, филтрира нездравословните частици, които замърсяват въздуха извън, с цел да внесе в купето на автомобила чист и скандинавски пресен въздух.
ГАЛЕРИЯ НА НОВОТО VOLVO XC60 МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР