Няма засегнати обаче автомобили или други обекти наоколо. На мястото

...
Няма засегнати обаче автомобили или други обекти наоколо. На мястото
Коментари Харесай

Мвр На Крак! Ето Кого Издирват За Взривения Банкомат В Пловдив!

Няма наранени обаче коли или други обекти в близост. На мястото на случая проверяващите служители на реда са разкрили празни касети. Проверява се какъв брой пари е имало в банкомата.

Предполага се, че открадната сума доближава до 200 хиляди лв..

От Министерство на вътрешните работи разпространиха информация, че търсените двама души след закононарушението са избягали с лек автомобил.

Сигналът за гърмежа е подаден към 4.40 ч. на тел. 112. Жител на квартала е видял черна кола да потегля директно след гърмежа с висока скорост. Буквално минута след гърмежа в региона се виждал единствено дим, а от нападателите нямало и диря.

Предполага се, че за гърмежа на банкомата са употребявани бутилки със сбит въздух, както при предходния взривен банкомат в столичния квартал " Люлин " на 5 юли. Взривът тогава отекна към 4 часа сутринта, само че нарушителите не съумяха да завлечен парите.

Почеркът е един и същи при двата обира, което навежда на мисълта, че евентуално бандата е една и съща.

През целия ден на мястото на обира имаше огледи, регионът е отцепен.

Патрулки са завардили изходите на Пловдив по отношение на издирването на бандитите. Униформените стопират наред коли, като подозрителните такива биват подробно проверявани, съобщи TrafficNews.bg. Засилено полицейско наличие има и в централната градска част.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР