Няма заловени и санкционирани лица, носещи бурки, забрадки и други

...
Няма заловени и санкционирани лица, носещи бурки, забрадки и други
Коментари Харесай

Жени с бурки обикалят из Асеновград, заловени и глобени няма

Няма хванати и глобени лица, носещи бурки, забрадки и други сходни, на публични места, на територията на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Асеновград, до този миг.
Това оповестиха за Actualno.com от полицията. Засега не е провеждана и профилирана акция, целяща съответно определяне на лица, носещи бурки на публични места.

Темата засегнахме, откакто получихме следващ сигнал от асеновградчани за дами с бурки и забрадки, които се разхождат в центъра, в Градския парк и в региона на общинския пазар в града. Обичайно не се движат сами, споделят очевидци. Разхождат децата си или просто правят някакви свои каузи, необезпокоявани от никого и без значение от формалната възбрана.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи обясниха, че всекидневно, при осъществяване на служебните си отговорности, чиновниците на РУ-Асеновград глобяват причинителите на административни нарушавания в границите на пълномощията си. В хода на всички провеждани полицейски акции е взето отношение за установените нарушавания или закононарушения. При определяне на лица, носещи бурки, забрадки и други сходни, на обществани места, същите ще бъдат глобени, според Закона, безапелационни са от полицията.
Оказва се, че асеновградчани, пък, избират да алармират за нередности или в обществената мрежа, или до медиите. До момента в Районното ръководство на Асеновград не са регистрирани сигнали от жители за сходни нарушавания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР