Няма време, а е време за решения. Тази теза изразиха

...
Няма време, а е време за решения. Тази теза изразиха
Коментари Харесай

ГЕРБ без очаквания от ИТН, но: няма време

Няма време, а е време за решения. Тази теза показаха ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и номинираният и към този момент върнал мандата на президента Даниел Митов.

Време е за решения, настоя Десислава Атанасова пред публицисти. От ГЕРБ желаят да видят състав, политики, ограничения от " ИТН ". " Нищо не сме видели към този момент две седмици... Нека да чуем, бяхме задоволително правилни и по отношение на партиите, само че и по отношение на българските жители и бяхме открити ", съобщи Атанасова. По думите й " всичко зависи към този момент не от нас " (от ГЕРБ, бел.ред.).

Единственото, което Десислава Атанасова и цялото българско общество са видели е това, че цялата платформа на Има Такъв Народ - тази за мажоритарния избор - е рухнала, тъй като хората на Слави Трифонов са се отказали от единственото си заричане.

ГЕРБ не споделят и не могат да вземат решение дали ще поддържат, даже и с няколко дежурни депутати, по думите и маниера на водача им Бойко Борисов, едвам откакто видят предлагането на Има Такъв Народ. " Не знаем кой ще се появи в листата като възможен министър ", обоснова се Атанасова.

От своя страна Даниел Митов съобщи и че той не знае нищо и няма никакви упования. Отговорността е на тях, " ИТН ". Ние ще реагираме по подобаващия политически метод и ще бъдем виновни, уточни Митов и изясни, че са били длъжни да протегнат ръка, макар че не знаят идеологията на " ИТН ".

Митов също е обезпокоен, че от втората политическа мощ " нищо не афишират, нищо не споделят, нито като състав, нито като политики и държат партиите, а и целия български народ в някакво суспектно положение. "

" ГЕРБ мина през процедура, през която трябваше да мине. Ние сме сериозна партия и си има процедури. Няма време се, а се водят някакви подмолни диалози ", съобщи Даниел Митов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР