Няма спор, само перфекното фрапе може да е заместител за

...
Няма спор, само перфекното фрапе може да е заместител за
Коментари Харесай

Как да направим перфектното фрапе

Няма спор, единствено перфекното фрапе може да е сурогат за ценителите на кафето през дългите горещи летни дни, и освен. Но множеството от почитателите на кафето не харесват нес кафе, а защото това е една от главните съставки на фрапето, изработката на тази напитка става мъчно изпълнима.

Разбира се, ние в никакъв случай не се отхвърляме и през днешния ден ще дадем няколко страхотни хрумвания по какъв начин да извършите съвършеното фрапе. А какъв по-подходящ миг от този, тъй като на датата 7 октомври в Съединени американски щати означават деня на фрапето.

За да определим фрапето си като съвършено, първо, е добре да сме на почивка, в компания с другари, хубаво е да ни обслужи страховит барман/барманка с бляскав тен и във ведро и отзивчиво въодушевление. Градусите на открито би трябвало да са най-малко 30, а ние да сме под дебела сянка с чаша с доста лед.

Но в случай че все пак това при въпрос от другар: Как е фрапето ти от 1 до 10, да си взема ли и аз, ти отговориш неенергично: 2 – 2 и половина, и инцидентно дочулите споделят мнението ти, изрично нещо куца.

Връщаш се от почивката си, отиваш към работа и се отбиваш във фреша на ъгъла. Поръчваш си едно фрапе и жадно гледаш в ръцете на ведрия и отзивчив барман.

Две лъжици разтворимо нес кафе, по твое предпочитание захар, 20 грама вода и специфичен апарат за фрапета, машинка със лъкатушен накрайник, която последователно се изтегля нагоре до момента в който фрапето „ пораства ”.

Вече половината чаша е цялостна с гълта пяна, барманът прибавя студено прясно мляко и много кубчета лед. А с цел да бъде фрапето в действителност съвършено, с наслада разбираш, че сламката ти е алена, само че не инцидентно, тя е сгъната на сърце.

С голяма усмивка и без той да знае какво тъкмо имаш поради /ужасното фрапе от плажа/, му казваш 10 от 10.

От фрапето ти нищо не е спестено, поставено е задоволително количество кафе, мляко, лед, вода, употребен е подобаващ апарат с внимание към количеството и твърдостта на направената пяна.

Добавено е въодушевление със страхотната задявка с формата на сламката.

Определено си наясно - даже в тази простичка и лесна напитка може да се сгреши. Ти обаче към този момент знаеш и оттук насетне ще следваш нашите простички и лесни препоръки, с цел да изненадваш приятелите си постоянно със ужасно фрапе, направено в домашни условия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР