Няма съмнение, че треньорът на италианския Болоня Синиша Михайлович е

...
Няма съмнение, че треньорът на италианския Болоня Синиша Михайлович е
Коментари Харесай

Синиша Михайлович и кецовете за няколко хиляди, които са му големи

Няма подозрение, че треньорът на италианския " Болоня " Синиша Михайлович е воин! Той съумя да пребори левкемията и да се завърне към обичания си футбол, освен това със жанр!

Бившият югославски футболист постоянно е привличал вниманието. И като състезател на " Цървена звезда ", " Интер ", " Сампдория ", " Лацио " и " Рома ", и от сцената на " Сан Ремо " дружно със Златан Ибрахимович, и като треньор в Серия " А ".

След мача на " Болоня " с " Наполи " той още веднъж влезе в полезрението на медиите, само че не с някоя гениална тактичност. Все отново отборът му загуби с 1:3. Синиша беше обсъждан поради... кецовете му.

Why don't more football managers dress like Bologna's Sinisa Mihajlovic?
— Goal (@goal)

Треньорът беше съчетал строгия си костюм с модел " Air Jordan " в бяло и ярко синьо. Той е част от лимитирана серия, пусната на пазара през 2018 година, като сега цената му може да доближи 3000 евро! Това е над 20 пъти повече от първичната стойност.

Любопитен миг е, че Михайлович постоянно си купува обувки, които са с няколко номера по-големи.

" Децата ми ме поучават, когато си закупувам обувки. Нося 42-ри номер, само че си закупувам 44-45-ти номер. Децата могат да ги носят също ", описа Михайлович.

Треньорът има трима синове и две дъщери от брака си с Ариана, както и още едно дете от извънбрачна връзка.

Той постоянно е показвал страховит жанр, а в последните години непроменяемо носи каскет. Първо, с цел да прикрие провалите от лечението на левкемията, а откакто излезе победител в тази тежка борба остави шапката като отличителна линия в облеклото си.
View this post on Instagram

" Модата постоянно ми е била забавна и постоянно съм се опитвал да последвам трендовете. Обичам да съм добре облечен, по този начин се усещам добре и за мен е доста значимо да нося нещо, което дава отговор на характера ми. Все отново съм обществена персона. Ние би трябвало да се обличаме добре. Очевидно е, че и аз обичам да нося тениска с къси панталони и да ми е комфортно, само че в общественото пространство желая да наподобявам добре. Много съм суетлив. Даже прекомерно. Подготвям облеклото си седмица за седмица - от понеделник до неделя. Всичко преценявам - от каскета до обувките. Имам и аварийни разновидности, в случай че вали дъжд или е студено ", разкрива треньорът на Валентин Антов, който държи и футболистите му постоянно да наподобяват елегантни!
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР