Няма привнесена инфлация, има привнесено правителство. Това каза в Нова

...
Няма привнесена инфлация, има привнесено правителство. Това каза в Нова
Коментари Харесай

Борисов: Няма построена нито една къщичка за птици, нито една дупка на магистралата не е запълнена

Няма привнесена инфлация, има привнесено държавно управление. Това сподели в Нова Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , който бе в града, с цел да поздрави новоизбраният кмет от ГЕРБ на общината Галя Захариева. По думите му българското население е обедняло с 35 милиарда от инфлацията.

" Няма нито една причина, поради която да се вдигне инфлацията ", уточни той и попита риторично по какъв начин може да бъде привнесена инфлация извън при изискване, че България е производител на ток, транзитьор на газ, втора по произвеждане на слънчоглед и други първични материали.

Търговците на ток излъчиха партията на смяната. По 100 милиона лв. на месец от газ отиват при медиатори, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Според него, в случай че ГЕРБ беше на власт, цените на тока и газа нямаше да се покачат. Но макар че ГЕРБ не са в ръководството, са свършили голяма работа за прекрояването на бюджета, сподели Борисов. Прекроихме бюджета, с цел да има за лекари, 300 милиона повече за земеделие, за служителите на реда, за учителите, за религията, добави той.

" Този неприятен сън с тези неприятни хора ще отмине и страната, която от година и половина е в цялостен застой, ще би трябвало да се поправи. Нямаме издигната нито една къщурка за птички, нито една дупка на автомагистралата не е запълнена, нито една мантинела не е поставена ", добави още водачът на ГЕРБ.

Борисов добави, че депутатите на ГЕРБ ще внесат предложение за смесено гласоподаване – с хартиени бюлетини и с машини, с цел да се вдигне изборната интензивност. В момента партии с по 5% - 6% поддръжка договарят за кабинет, което е гротескно, разяснява той.

Бойко Борисов посвети успеха на ГЕРБ в Нова Загора на дългогодишния кмет Николай Грозев, който умря през април. Според новоизбрания кмет на община Нова Загора Галя Захариева на изборите е бил реализиран извънредно добър резултат, макар ниската изборна интензивност. Причините за това, съгласно нея, били летният сезон, машинното гласоподаване и мощното наличие на полиция в изборния ден. Захариева уточни, че в секциите с машинно гласоподаване интензивността е била приблизително 24%, до момента в който в секциите с хартия интензивността е била над 50%.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР