Няма по-подходящ сезон от лятото, в който можем смело да

...
Няма по-подходящ сезон от лятото, в който можем смело да
Коментари Харесай

Елегантен и ефирен – любим панталон в цветовете на лятото

Няма по-подходящ сезон от лятото, в който можем самоуверено да опитвам с цветовете и принтовете. И в случай че през студените месеци избираме неутралните тонове и най-елегантно се усещаме в черно, сиво и бежово, то за топлите прекосяваме в другата прекаленост. Този сезон ярките нюанси превзеха водещите трендове и елементарно откриха място в дрешника ни. Докато за костюмите избираме зелено, розово или оранжево, то при роклите и панталоните предпочитаме тези артистични принтове, които ги карат да бъдат още по-красиви и в звук с лятото.



Затова и в нашия шопинг лист място откри този панталон от новата сбирка на. От една страна харесваме голямото многообразие от свежи модели, които предлага българската марка, а от друга – ни печели с материите, на които залага. При този модел, който ние си избрахме, материята пада свободно и ефирно към тялото. Кройката на панталона създава лекост на придвижванията, нещо, от което имаме потребност в по-топлите дни, до момента в който принтът като че ли е събрал цветовете на лятото в себе си – от свежите нюанси на жълто и зелено до обичаното ни морско синьо.



 

Сами можете да се убедите какъв брой красиво се откроява и елементарно може да се съчетае, както с обувки с висок ток, по този начин и с ниски сандали или маратонки. По този метод сътворяваме баланс в стайлинга, който е подобаващ както за динамичната работна седмица, по този начин и за някое по-специално събитие през уикенда. Така че сме сигурни, че незабавно ще се влюбите в този панталон. Точно като нас!

 

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР