Няма по-хубаво от това да отглеждаме храната си сами. Градинските

...
Няма по-хубаво от това да отглеждаме храната си сами. Градинските
Коментари Харесай

Ако искате да подобрите вкуса на домата, ръснете от тази подправка при засаждане

Няма по-хубаво от това да отглеждаме храната си сами. Градинските домати са толкоз сочни, вкусни и ароматни, че мъчно бихме могли да ги съпоставим с каквито й да е било други, закупени от магазина.

Според опитните градинари, в случай че добавите тази фалшификация, когато садите доматите, то усетът им ще е в пъти по-добър.

Сигурни сме, че всяка стопанка има най-малко едно пакетче сода бикарбонат в кухненския долап. Тази фалшификация е леснодостъпна и можете да си я набавите от всеки един хранителен магазин. Оказва се обаче, че нейното деяние е толкоз положително, че напълно умерено може да се трансформира в сурогат на няколко типа препарати.

Опитните градинари поучават, до момента в който садите доматите, да ръснете щипка сода бикарбонат към самия корен.

Това е лесният метод да се сдобиете с невероятни на усет домати, които изрично ще се харесат на цялото семейство.

Разбира се, содата има и редица други приложения. Освен, че съумява да усъвършенства усета на един от обичаните ни зеленчуци, тя спомага и за разкрасяването.
 Късна болест по доматите – лековете, които костват стотинки и ще спасят реколтата Късна болест по доматите – лековете, които костват стотинки и ще спасят реколтата
През август, когато доматите зреят, късната болест е най-активна. През последния летен месец, при съмнението на нощните и дневни ритъм...

Ако втриете сода по лицето си и я употребявате като скраб, кожата ви ще е доста по-мека, гладка и черните точки ще останат в предишното.

Тази фалшификация коства стотинки, а работи безотказно. Побързайте да поръсите сода в корена на доматите и ще се изненадате какъв брой по-вкусни ще са те.

Надяваме се да сме ви били потребни и идващия път, когато решите да отглеждате зеленчуци, да си послужите с този дребен трик!

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР