Няма нужда българите да се презапасяват с хранителни продукти. Само

...
Няма нужда българите да се презапасяват с хранителни продукти. Само
Коментари Харесай

Борисов: Има храна за 2 години, не се запасявайте

Няма потребност българите да се презапасяват с хранителни артикули. Само сегашните наличия са задоволителни, с цел да изхраним всички в страната за две години напред. Това съобщи българският министър председател Бойко Борисов след изключително съвещание на Министерски съвет.

Имаме мощно селско стопанство, при потребност можем да отблокираме и Държавния запас. На изключителното съвещание на Министерски съвет обясних, че в заповедта с противоепидемични ограничения на здравния министър Кирил Ананиев не влиза затваряне на бензиностанции, хранителни магазини, аптеки, банки, застрахователни клонове и градски превоз, уточни министър председателят.

За да не изостават с материала учениците, Министерството на образованието е създало стратегия за отдалечено образование, като за задачата по канал на Българска национална телевизия ще се излъчват видеоуроци. Благодаря на народните представители, че поддържаха нашето искане за оповестяване на изключително състояние и единствено в границите на днешния ден направиха законодателни промени, съгласно които ще има съществени санкции за хора, неспазващи карантинните наставления, сподели още Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР