Няма нови случаи на коронавирус у нас, сочат резултатите към

...
Няма нови случаи на коронавирус у нас, сочат резултатите към
Коментари Харесай

Всички държави в Европа ще минат през епидемията

" Няма нови случаи на ковид у нас, сочат резултатите към 17:00 часа през днешния ден ". Това оповестиха от Оперативния щаб на постоянния брифинг.

" В момента продължава проучването на пробите и от двата района. Те са доста - 84 от Плевен и 47 от Габрово. Само 27 проби, които са заложени във ВМА, са негативни ", сподели проф. Мутафчийски.

Той заяви, че досега има 111 000 инфектирани от ковид в целия свят, оздравелите са 62 000.

" В Гърция няма маркирани нови случаи. Към момента там има данни за 73 инфектирани, в Румъния са 15. По-сериозен растеж има Иран. В Германия случаите са над 1200, във Франция ситуацията е сходно. В Италия са към 7 000 ", сподели проф. Мутафчийски.

" Ще се развие коронавирусът в България, нашата цел е да създадем по този начин, че колкото се може по-малко хора да се заразят. Габрово и Плевен станаха модел, по който евентуално ще се развиват нещата и в други градове, когато бъдат открити позитивни случаи.

Епидемичната вълна в Европа върви и броят на случаите в огромните европейски страни нараства непрестанно. Това е развой, през който ще преминат всички останали страни, в това число и ние

" Болните са изолирани на специфични места и не съставляват опасност. Молбата ми е да се търси здравна помощ, единствено когато тя е в действителност нужна и неотложна., сподели основният хигиеничен контрольор доктор Ангел Кунчев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР