Няма нито една оферта за футболист на Левски, пише днес

...
Няма нито една оферта за футболист на Левски, пише днес
Коментари Харесай

Липсват оферти за футболисти на Левски

Няма нито една оферта за футболист на Левски, написа през днешния ден вестник " Мач Телеграф ".

Към днешна дата обстановката на " Герена " е много по-различна от тази през зимната пауза, в която имаше стабилен интерес към 4-5 от играчите, а към двама - Хосе Кордоба и Анди Краев, бяха отправени и съответни предложения и то за обща сума от към 3 000 000 евро. Сега " сините " не водят даже преписка за някой от футболистите си с различен клуб.

От " Герена " разкриха, че изобщо на са обезпокоени от неналичието на предложения, тъй като регистрират, че трансферния пазар към момента не е набрал скорост и по-скоро е в лятна пауза. " Сините " шефове даже са удовлетворени от този факт, тъй като ще запазят тима си за офанзивата на Европа. Това значи, че Хосе Кордоба, Уелтън, Сонко Сундберг и Анди Краев, които към този миг са най-конвертируемите футболисти на " Герена ", ще останат в Левски най-малко за мачовете с спечелилия от конфликта сред северномакедонския Шкупи и литовския Хегелман.

Очаква се въпреки всичко до края на летния трансферен прозорец " сините " да продадат най-малко двама от четиримата, които изброихме нагоре, а в касата на клуба да влезе седемцифрена сума.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР