Няма нищо по-важно от здравето. За да се чувстваме щастливи,

...
Няма нищо по-важно от здравето. За да се чувстваме щастливи,
Коментари Харесай

Към какви болести са предразположени различните зодии

Няма нищо по-важно от здравето. За да се усещаме щастливи, изпълнени с сила и подготвеност да осъществяваме фантазиите си, на първо място би трябвало да сме здрави.
Според астролозите месецът, в който сме родени, може да окаже въздействие върху нашето здраве и надлежно върху това към какви заболявания сме предразположени.

Овен

Символично знакът Овен се свързва с главата и всички органи, които се намират там. Трябва да се грижите главно за очите и ушите си, защото сте податливи на разнообразни остри респираторни вирусни инфекции.

Телец

Слабото ви място са шията и гърдите. Предразположени сте към заболявания на гърлото и дихателната система.
близнаци

Близнаци

Ако сте Близнаци, вие сте предразположени към болести на нервната система и душeвността. Лесно ви визира всеки стрес. Затова най-вече ви оказват помощ положителното хранене, времето за релакс и отдих.

Рак

Стомахът е слабото място на Рака. Това значи, че изключително деликатни би трябвало да бъдете във връзка с храненето. Не преяждайте и внимавайте с мазнините и подправките. И запомнете! Никакво кафе на гладно!



Лъв

За вас, Лъвове, най-характерните здравословни проблеми са свързани с храносмилането. Ето за какво е значимо да внимавате с какво се храните и не подценявайте постоянните физически извършения.

Дева

Вие сте предразположени към кожни болести. Пийте доста вода и коригирайте метода си на живот съгласно положението на кожата си.

Везни

Характерни за Везните са психологичните разстройства, изключително възприятието за тревога. Те би трябвало да се научат да преодоляват по-леко стресовите обстановки и да са по-спокойни.

Скорпион

Ахилесовата пета на Скорпиона е репродуктивната система. Особено значим затях е безвредният секс.

Стрелец

Слабата страна на Стрелеца е неговата волност в храненето, придвижването и страстите. Болестите при представителите на тази зодия могат да бъдат от друг генезис - като се стартира от храносмилателни болести и се стигне до психологични разстройства. Важно е да намирате време за естетика и балансиране на вътрешния си свят.

Козирог

Слабото място на Козирога са опорно-двигателният уред и коленете. За да са в положително физическо положение, Козирозите би трябвало да поддържат водно-минерален баланс и да се движат повече.

Водолей

Болестите на Водолея са извънредно на психологична основа. Чувството на изолираност и желанието да бъдат разнообразни постоянно предизвикат прочувствени проблеми, които могат да доведат до най-различни последици. За Водолеите е значимо да помнят, че връзките с други хора са доста значими.

Риби

Ахилесовата пета на Рибите е тяхната податливост към всевъзможни зависимости. Важно е да спрете, преди да е станало прекомерно късно.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР