Няма нищо лошо в това да имаш чувство за хумор.

...
Няма нищо лошо в това да имаш чувство за хумор.
Коментари Харесай

Стойте далеч от тези зодии, ако обичате да се шегувате

Няма нищо неприятно в това да имаш възприятие за комизъм. Но има хора, които просто не търпят на смешки. И тъкмо както доста аспекти на вашата персона, зодиакалният знак, под който сте родени, несъмнено може да изиграе огромна роля за това какъв брой огромно възприятие за комизъм имате или какъв брой огромно възприятие за комизъм нямате. Така че, да, може да си мислите, че сте се научили да бъдете занимателни, само че в действителност това може и да не е по този начин. Ето с кои зодии би трябвало внимавате в този аспект:

1. РАК
-->
Въпреки че Ракът е прочут с това, че има майчино отношение към другите, от време на време този майчински инстинкт изтрива всякаква дарба за смях. Разбира се, животът от време на време изисква съвестност, само че в случай че не можете да се смеете най-малко от време на време, животът ви ще бъде цялостна досада и всички ще ви мислят за сухар. В общи линии, Рак, в случай че не желаете да ви считат за подобен, смейте се; това ще ви се отрази добре.

2. СКОРПИОН

О, Скорпион! Толкова сложна зодия. Като начало, в никакъв случай не знаете какво мисли Скорпионът. Поради това те са сложни за разчитане и не са склонни да се смеят, даже когато сте занимателни. Те ще създадат опит за смешка, само че в случай че не сте Скорпион, тя ще се окаже несполучлива. Ето за какво Скорпионите постоянно би трябвало да се придържат към други Скорпиони, както като другари, по този начин и като любовници. 

3. СТРЕЛЕЦ

Няма нищо по-лошо от някой, който желае да бъде център на внимание и си мисли, че е занимателен, само че не е. Стрелецът несъмнено не може да се оправи с възприятието си за комизъм, тъй като това просто не е по силите му. Така че ги оставяме да се измъкнат с техните търсещи внимание способи и одобряваме, че евентуално няма да има никакъв смях, когато сте с тях.

4. КОЗИРОГ

Може би тъй като са родени в най-студената част на годината, само че Козирогът е също толкоз леден, колкото и месеците, в които е роден. И за жалост, тази безчувственост се разгръща и върху възприятието им за комизъм - т.е., на процедура е замръзнало и не съществува. Като цяло Козирогът даже не обича да се забавлява доста, тъй че е разумно да не умее и да се смее.

5. ДЕВА

Ориентираната към детайлите Дева е прекомерно съсредоточена върху детайлностите, с цел да има възприятие за комизъм. Не че не желаят да го имат или че не им пука, че го нямат, просто... го нямат. Тяхната придирчивост ги прави чудесни за други неща - като да бъдат детективи, да вземем за пример - само че възприятието за комизъм, не чак толкоз.

6. ОВЕН

Макар че Овенът не е толкоз твърдоглав като Телеца, той е задоволително твърдоглав, с цел да не разбере шегата. Което е тъжно, тъй като като естествени водачи, които обичат да командват, би било ужасно, в случай че можеха да водят и да се любуват на кикота понякога, само че може би това желае прекомерно доста.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР