Няма никакво значение на кого президентът ще даде третия мандат.

...
Няма никакво значение на кого президентът ще даде третия мандат.
Коментари Харесай

Кирил Добрев с прогноза на кого президентът ще даде третия мандат

„ Няма никакво значение на кого президентът ще даде третия мандат. Който го получи,  една седмица ще бъде в ролята на Мис Вселена, ще се разхожда по студиата, ще желае интернационален мир, ще желае да си подадем ръцете и всички да бъдем дружно. Но държавно управление от тези 4 партии е невероятно към този момент “.Това разяснява политическият анализатор и някогашен зам.-председател на Кирил Добрев.

„ Познавайки метода на мислене на господин Радев, макар отношението на Нинова и нейните органи към него, считам, че той ще даде третия мандат на. Той почита социалистите “, добави Добрев.

По думите му ръководещите в лицето на „ Продължаваме смяна “ са подходили към Радев със заяждане на дребно, както е правила Нинова. 

Според Добрев разривът сред президента и ръководителя на е почнал след изгонването на началника на кабинета му Калоян Методиев. „ Въпреки всичко Радев няма проблем с редовите социалисти, има с трима- четирима души от управлението на – Нинова и органите й, както сподели Тошко Йорданов “, сподели още той.  

Добрев съпостави ръководството на кабинета в оставка с полета сред Скопие и София. „ Той бе открит с аплаузи, само че закрит по търлъци. Това държавно управление потегли с доста положителни планове, с упоритостта за рестарт и ново потомство политици. За страдание тези очаквания бяха излъгани “, сподели още той.

Добрев разяснява и министрите на левицата, като уточни, че най-голямата изненада е министърът на туризма Христо Проданов. „ Той бе извънредно добре работещ и проведен. Социалният министър Георги Гьоков пък цялостен живот се е занимавал със обществена политика, доста огромен буквоядец и човек, който си схваща от работата.

Министерство на стопанската система приличаше на листовка на огромен хипермаркет. Там всеки ден имаше сякаш нещо гратис, на отстъпка, на промоция, само че в последна сметка след тези 6 месеца популацията обедня “, сподели още Добрев. По думите му в земеделието и по-точно в горите едни неприятни практики са били сменени с други такива.  

По вътрешнопартийната тематика с Кирил Добрев съобщи, че постоянно ще  говори с възприятие за партията и съжалява, че сега тя е дадена на концесия, тъй като Нинова главно се занимава с продажба на оръжие. „ Партията се ръководи от хора, които бяха под междинното организационно равнище в страната. в народен мащаб ще замязя на БСП-Варна, където с лидер Ламбо и без Гуцанов правеше 50 000 гласа, а с Нинова лидер и Гуцанов втори – 5 000 гласа “, сподели още той.

По думите му няма тематика с лидерското място в, тъй като с присъединяване във властта се е дало опция хората, които взимат решение в партията, да бъдат назначени на разнообразни позиции в страната. „ Такъв е казусът с над 100 индивида в Националния съвет и те ще гласоподават всичко, което предложи Нинова “, сподели в умозаключение Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР