Няма никакво съмнение, че 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов

...
Няма никакво съмнение, че 33-годишната съпруга на убития Мартин Божанов
Коментари Харесай

Кой даде диплома за юрист на к*рвата Гери?

Няма никакво подозрение, че 33-годишната брачна половинка на убития Мартин Божанов – Нотариуса – Гергана Грънчарова, може да си съперничи по разкрепостеност с някогашната брачна половинка на Пепи Еврото – Любена Павлова. Вероятно си спомняте, че тя стана известна точно около по*но клиповете си. Гергана Грънчарова на собствен ред също е с много богато секс досие, а и местата, на които е консумирала похотта си, са много странни и нетрадиционни.

 

Оказва се, че палавата брюнетка е правила секс даже на сергия за зеленчуци в столичния квартал „ Лозенец “, до момента в който още била ученичка в гимназията.

От дребна половинката на Мартин Нотариуса си падала по батковци и не отказвала никакви опити в леглото, в тази ситуация на желязната сергия.

 

Хора от близкото й обграждане издават, че тя сама разказвала за половите подвизи и даже се гордяла с тях. Те издават, че Гергана води сексуален живот от ранна възраст и постоянно е била харесвана от мъжете.

 

След нощните й подвизи на пазара, Гергана се насочва към „ Къртицата “, където освен добива известност, а и завърта главата на Емил Каменов, който сграбчи огромната премия на формата. Докато бабаитът имаше пари, брюнетката бе с него, след което се трансферира на известния авто водач Георги Танев. Той от години показва много висок стандарт на живот, който действително няма, а и Гергана бързо се ориентирала, че не има финансовите благоприятни условия, към които има вкус. След раздялата им, тя означи, че връзката им е траяла година и половина, а по-късно се ориентира към състоятелен столичен предприемач, който не е известен.

 

Още с влизането си в „ Къртицата “, Гергана не скри, че има незабавна потребност от финикийски знаци, тъй като се бори сама с всекидневието и няма богат спонсор. След шоуто обаче й провървя и стартира да си ляга единствено с богаташи. Последва и еротична фотосесия за българското издание на мъжката библия „ Плейбой “. Тя цъфва на корицата на юнския брой на изданието, излязъл на пазара на 30 май 2014 година На някои от фотосите е с екипа на Германия, до момента в който на други се заиграва с топка в цветовете на Бразилия. 

 

Бъдещата жена на Мартин Нотариуса и проверяваща полицайка от ГДБОП се гологъзи единствено по футболна топка и на стадиона в Тетевен. На други снимки, тя театралничи в цветовете на „ селесао “, както и нежно сервира съдийската свирка към устните си. Голата й фотосесия обаче е заличена от онлайн пространството, както и редица трудове за нея. Мълвата носи, че Мартин Нотариуса е платил сериозна сума пари, с цел да бъдат заличени изявленията от интернет уеб страниците.

 

Именно откакто се залюбила с Нотариуса, животът й потръгва стремително нагоре. Мартин я пленява с финансовите си благоприятни условия и двамата небрежно заживяват под един покрив. Измамникът кара брюнетката да се запише да учи право в Нов български университет и Грънчарова небрежно приключва с отличие, а половинката й подарява няколко хиляди на университета, от благосклонност, несъмнено.

Парадоксалното в тази ситуация е, че тя получава дипломата си за висше обучение, без съвсем да се е вясвала в Нов български университет. Въпреки това Гергана театралничи гордо с ректора, който й връчва дипломата.

 

Преди три години тя се похвали освен, че е правист, а и че е приключила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко след дипломирането си, модифицираната любовчийка е назначена за проверяващ служител на реда в ГДБОП. Колегите й издават, че непрекъснато излиза ту в отпуск, ту в болнични, а по-късно и в майчинство. В редките случаи, в които ходела на работа, го правела с червен джип „ Волво “ за десетки хиляди евро.

 

Бюнетката бе дейна в обществените мрежи и постоянно публикуваше снимки на сина си и мъжа си, само че след следствието на АКФ (Антикорупционния фонд), изтри профилите си. Така от две години насам, Гергана е „ тайно “. През това време е родила и второ дете от мафиота, който я обсипваше с дарове и й осигуряваше първокласен живот.

Близки до фамилията издават, че Нотариуса и Гергана обичали да се записват в спалнята, само че не е ясно дали тези клипове в миналото ще видят бял ден.

 

Ако това се случи, „ Тогава ще е същинска конкуренция на Любена Павлова. Гери е не по-малко разкрепостена и заслужава да блесне в тази си светлина “, издават нейни някогашни интимни сътрудници.

 

Преди няколко дни Божанова проговори за изтезанието на брачна половинка си и остави феновете на bTV шокирани от хладнокръвието на вдовицата, която бе изгубила бащата на двете си дребни деца единствено преди 24 часа.

„ Не бях чувал до момента по-спокойна, овладяна и мисловно подредена прясна вдовица, която даже няма нищо срещу да приказва по медиите. Поведението й бе като на жена, на която са дали естрада да опише за някоя екскурзия. По-скоро беше ядосана, че се приказва за парцелите им, само че не беше нито тъжна, нито ридаеща, нито в потрес. С мразовит глас говореше за парцелите на фамилията и изобщо нямаше тип на вдовица, която е в потрес “, разяснява фен на медията.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР