Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът

...
Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът
Коментари Харесай

Румен Гечев: Върви манастирско шушукане между Борисов, Петков и Василев

" Няма логистика, а задкулисие . Има двама заслужили актьори - министър председателят Денков и Мария Габриел, защото те се явяват по медиите и изясняват, а има едно манастирско шушукане, което се води сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев "

Това сподели пред проф. Румен Гечев, народен представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", в коментар на изказванията на водача на ГЕРБ, че Алексей Петров е обезпечил логистиката, с цел да може да беседват Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Борисов преди съставянето на кабинета " Денков-Габриел ". 

" Подобряването на виталния стандарт на българина и непозволяването на замесване на България във военни дейности  в разрастващия се спор в Украйна. Тези две задания са задоволителни като предизвикателство за нашата работа през идния сезон, който се очерта да бъде много под напрежение ", уточни депутатът. 

" Тези, които вършат закони от през днешния ден за на следващия ден и ги поправят на третия ден, ще протягат ръка на Конституцията ", разяснява Гечев и акцентира, че Българска социалистическа партия е срещу   метода и срещу това, което се предлага да бъде променено в главния закон, защото  задачата на тези промени не е гарантиране на обществените права на българите:

" Да се занимаваме в този момент с Конституцията единствено с цел да ограничим правата на сегашния президент, това надминава всевъзможни граници. Ако ще вършим някаква законодателна активност, тя би трябвало да е съобразена с европейската процедура, да е съобразена с традициите на българина и би трябвало да бъде в полза на българския народ, а не на избрани групи и на политически ползи ".

По думите на проф. Гечев няма нация, " която ще разреши да ѝ се сменя Националният празник през няколко години единствено тъй като някакви случайници са пристигнали на власт и желае да трансформират датата, с цел да извършват някакви геополитически поръчки ":

" Националният празник е значим и той не трябва да се пипа ".

В предаването " Неделя 150 " депутатът от Българска социалистическа партия разяснява и кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София:

" Беше единомислещо определена и явно госпожа Григорова е обединяване на левите сили в София ".

Според Румен Гечев бюджетната политика на България не дава отговор на европейските стандарти

" Последното ни място в Европейски Съюз е несъмнено през идващите три години , само че и продължаваме да дълбаем ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР