Няма коалиция, която да ме накара да премълча такова нещо.

...
Няма коалиция, която да ме накара да премълча такова нещо.
Коментари Харесай

Калановски: Никой не иска старите министри на културата, но поне не пиеха пред камера

Няма коалиция, която да ме накара да премълча такова нещо. В края на краищата човек има някаква позиция и е задоволително зрял, с цел да пази своята позиция. Но към този момент не ми е смешно. Много следващи министерства, ръководени от разнообразни човеци, заемащи този влиятелен на пръв взор пост. Но този пост от дълго време не е влиятелен.

Това сподели артистът и общински консултант в София Веселин Калановски в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " на телевизия " Евроком " по отношение на видеоклипа, който разгласява министърът на културата Атанас Атанасов във Facebook.

" Никой от нас не желае да се върнат предходните министри на културата, само че те най-малко имаха достойнството и привилегията да пият при загасена камера, а не да го вършат обществено. Имаше побоища при някои, само че никой от нас не желае това. Искаме надграждане ", сподели Калановски.

" Ако имаше предпочитание да концентрира погледа върху министерство на културата, щеше да назначи най-малко пиар на министерството, а подобен няма ", разяснява той.

" 100-те милиона, за които Атанас Атанасов приказва, не са негова заслуга. Те са контрактувани още при съдружното съглашение, преди да бъде основано държавно управление. Не е негова заслуга, а е от програмата на " Демократична България ". По отношение на 44-те милиона за кино: 18 милиона са от предходната година, които не са раздадени ", добави артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР