Няма как да забравим култовия филм “Гадни момичета от 2004

...
Няма как да забравим култовия филм “Гадни момичета от 2004
Коментари Харесай

Mean girls се завръщат през 2024


Няма по какъв начин да забравим паметния филм “Гадни девойки ” от 2004 година с Линдзи Лоън и Рейчъл Макадамс. Много от нас безусловно са израснали с него. Двадесет години по-късно той се завръща още веднъж, само че с нов състав. Paramount към този момент пусна филмовия откъс на идния филм. Ето всичко, което знаем за завръщането на филмовата класика.

Новият филм ще бъде пуснат по кината на 12 януари 2024 година Според Deadline в началото е било планувано филмът да бъде пуснат по Paramount+, преди да се реалокира в киносалоните.

Актьорският състав

Основният актьорски състав на " Mean Girls " беше разгласен за първи път през декември 2022 година Ролята на Кейди Херон (изиграна от Линдзи Лохан в първия филм) ще бъде изиграна от зАнгури Райс. Реджина Джордж ще бъде изиграна от звездата от " Сексуалният живот на колежанките " Рене Рап. Рап играе Реджина и в театралната версия на " Гадни девойки ", а Рейчъл Макадамс извършва ролята на Реджина във кино лентата от 2004 година

Аули'и Кравальо, гласът на заглавната героиня във кино лентата на Дисни " Моана " от 2016 година, ще играе ролята на Джанис. Джакел Спайви ще играе приятеля на Кейди Деймиън Хъбард, в началото изигран от Даниел Францез във кино лентата от 2004 година



Ще се появят ли членовете на истинския актьорски състав във кино лентата " Гадни девойки "?

Тина Фей, която е сценарист и реализатор на основната роля в истинския филм от 2004 година, разгласи през февруари 2023 година, че тя и Тим Медоус ще повторят функциите си надлежно на учителката по математика госпожа Норбъри и шефа на гимназията " Норт Шор " господин Дювал. Снимки за пресата, оповестени от Paramount, демонстрират двамата като техните емблематични герои в новия филм.

Всякакви известия, че Лоън, МакАдамс, Сейфрид и Шаберт ще се превъплътят в функциите си, са спекулативни. Уви! Въпреки това актьорите очевидно не са срещу завръщането в " Момичешки свят ". Лоън, Чабърт и Сейфрид снимаха реклама на Walmart+, пусната на 1 ноември, която им разреши да се превъплътят в функциите си. Лоън я споделя в обществените мрежи, като написа: " Влизайте, най-хубави приятелки. Отиваме да пазарим. "

Колкото до сюжета, той няма да бъде променян. Историята е непокътната, просто римейкът ще съживи още веднъж тази паметна класика от първото десетилетие на новия век.

Някои почитатели наподобяват малко скептично настроени към римейка или най-малко комплицирани от неналичието на музикални номера в филмовия откъс.

Въпреки че филмът " Мръсни девойки " от 2024 година е мюзикъл, това не излиза наяве в филмовия откъс, с изключение на няколкото секунди танци. Затова пък филмът към този момент получава рецензии от почитателите в обществените мрежи, които са комплицирани от неналичието на песни.

" Защо да крием, че е мюзикъл? Има ли някой, който желае да види римейк на " Гадни девойки ", само че и който ненавижда мюзикъли, това демографска група ли е? Освен това не разполагахме ли просто с нещо като известен филм с доста розово и ария в него? ", написа един консуматор в X, публично Twitter.

 

Why conceal that it’s a musical? Is there anyone who wants to see a Mean Girls remake but who also hates musicals, is that a demographic? Also didn’t we just have sort of a popular movie with a lot of pink and a song in it? https://t.co/pQriFpKyZJ
— Mac Rogers (@macwrites) November 8, 2023
Друг написа, че музикалният аспект на кино лентата е бил прикрит, тъй като в песните на " Гадни девойки " нямало " безусловно нищо запаметяващо се ": Мюзикълът " на Бродуей. В туитър планът е разказан като " в общи линии носталгичен кеш граб на кино лентата за хилядолетията ".

 

You guys, there was absolutely nothing memorable about any of the songs from Mean Girls the musical - so, yeah, of course they won’t highlight that in the trailer for what is basically a millennial nostalgic cash grab of a movie. pic.twitter.com/cJpCXs2OdI
— Ranch Devereaux (@theJacko) November 8, 2023
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР