Топ 5 на дамските парфюми, които ще подлудят мъжете. Парфюмите

...
Топ 5 на дамските парфюми, които ще подлудят мъжете. Парфюмите
Коментари Харесай

Топ 5 на дамските парфюми, които ще подлудят мъжете

Топ 5 на дамските парфюми, които ще подлудят мъжете. Парфюмите са 100% способни да основат въодушевление, според от мотива. Има аромати, които няма да оставят никого апатичен и ще станат вашата неповторима визитна картичка. Искате ли да получавате похвали от другите и да се забавлявате?

Какви парфюми ще привлекат мъжете и ще ги накарат да мислят за притежателя на аромата?

Шанел Коко Мадмоазел

Снимка: Скрийншот, Туитър

На първо място – фундаментална класика на парфюмерията, която в никакъв случай няма да излезе от мода. Да, приказваме за Chanel, а точно за аромата Coco Mademoiselle.

Топ 5 на дамските парфюми, които ще подлудят мъжете 19.06.24 02:00 Как да се спарвим с кърлежите! (ВИДЕО) 19.06.24 01:30 Как да се храните в жегата, с цел да бъдете здрави 19.06.24 01:00 Билката, която лекува всички възпаления 19.06.24 00:30 Звезда от „ Бързи и гневни “ разгласи, че има рак 19.06.24 00:01

Това е база, masthev, наричайте я както желаете. Но е толкоз примамливо и охолно, че няма да остави никого апатичен.

Началните нотки са портокал, бергамот, жасмин и роза в сърдечните нотки, необикновено пачули и цитруси в главните акомпанименти.

Тom Ford Tobacco Vanille

Снимка: Скрийншот, Туитър

Парфюмът на пристрастеността, полово разтревожен, въобще не спокоен. Този мирис не шепне, а крещи от пристрастеност. Обявен за унисекс, само че доста подобаващ за дами, които избират да оставят нотка от себе си и да подчертаят личността си с мирис.

Парфюмът е богат на непостижим мирис на скъпи пури, който е кондензиран с пикантни подправки и насладата на ванилията. Смел и респектиращ, той примамва със своята диря от тютюнев цвят, какао и сушени плодове.

Calvin Klein Euphoria

Снимка: Скрийншот, туитър

Парфюмът Calvin Klein не е нов в света на ароматите, само че прави страхотна работа като прелъстител.

„ Луксозният мирис се разкрива от радостен плодов и горски акомпанимент, в който нагъл нар съжителства със зряла малина, екзотична маракуя – с деликатна сладка райска ябълка и кадифена праскова, а свежестта се придава на това обилие от зелен акомпанимент “, – това по този начин го разказват от парфюмната фешън къща.

Е, името доста дава отговор на засищащите, еуфорични нотки, които ще примамват рецепторите дълго време.

Zadig & Voltaire Това е тя!

Снимка: Скрийншот, Туитър

Парфюмна вода Zadig & Voltaire This Is Her! провокира чувство за безкрайна независимост и неспокойствие. Неговата ароматна комбинация балансира сред чиста деликатност и по-тъмна мистериозна страна.

Всъщност това е доста недооценен мирис в парфюмерийното пространство. Може би поради неналичието на реклама. Но мъжете, които го усещат на дамите, постоянно питат какъв парфюм е това. Вероятно поради базовите нотки на сандалово дърво и жасмин.

Histoires de Parfums This Is Not a Blue Bottle 1.1

Снимка: Скрийншот, туитър

Френската марка Histoires de Parfums изненада и най-опитните консуматори.

Eau de parfum This Is Not a Blue Bottle 1.1 беше първият от серия аромати с такова мистериозно и спорно име. Това е ориенталски парфюм, чиято първа нотка е изпълнена с ярки оранжеви и алдехидни преливания. Много нескончаем мирис, който оставя недействителен „ послевкус “.

 

Източник: Styler /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР