Как да предпазим смартфонът от жегите? Често на всички се

...
Как да предпазим смартфонът от жегите? Често на всички се
Коментари Харесай

Как да предпазим смартфонът от жегите?

Как да предпазим смарт телефонът от жегите? Често на всички се е случвало да прекараме малко повече време със смарт телефона в ръка и скоро по-късно да усетим какъв брой доста е загрял от работа и горещина.

Трябва да имаме едно мислено, в случай че той се е загрял прекомерно доста. На първо място е добре е да го изключим, в случай че има кейс да го премахнем, да не го използваме дълго на директно слънчево греене и да не го зареждаме, до момента в който е топъл.

Високите температури са пагубни за батерията.Освен това при топло и слънчево време е добре и да понижим оптимално яркостта на екрана.

Как да предпазим смарт телефонът от жегите? 26.06.24 23:30 Какво количество кофеин съдържат другите типове кафе? 26.06.24 23:00 В разгара на лятото, за какво комарите имат избор и не хапят всеки? 26.06.24 22:33 „ Медийна война “ или „ бизнес връзки “? Какво се случва с Дейвид и Виктория Бекъм? 26.06.24 22:21 Румъния продължава на осминафиналите на УЕФА Евро 2024 26.06.24 21:48

Никога не трябва да оставяме смарт телефонът в колата, където градусите се покачват бързо. Трябва да бъдем деликатни и когато използваме навигация на смарт телефона, до момента в който караме, тъй като това също е причина за мощно загряване.

Не е целесъобразно да държим устройството си и в тесни джобове до тялото, тъй като по този начин температурата му неизбежно се покачва.

Повечето Android и iOS са основани, с цел да работят на температури сред 0 и 35 градуса. И в случай че те са по-високи, това може да докара до разнообразни разстройства в вярното действие.

При топло време процентите на батерията падат по-бързо, по тази причина постоянно би трябвало да имаме зарядно или външна батерия на разположение и да изключваме всички приложения във фонов режим, които в допълнение натоварва процесора.

Източник: lifestyle

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР