Няма как да се замени сегашният по-либерален режим за къмпингуване

...
Няма как да се замени сегашният по-либерален режим за къмпингуване
Коментари Харесай

Александър Ненков: Свободното къмпингуване не означава слободия

Няма по какъв начин да се размени сегашният по-либерален режим за къмпингуване с по-рестриктивен, защото сега никакъв. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на районната комисия Александър Ненков по време на дебатите по президентското несъгласие върху Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Винаги и аз, като депутат, и моите сътрудници се отнасяме съществено към всеки един от претекстовете на президента. Ние постоянно се отнасяме с задоволително почитание към президентската институция, без значение от кардиналните си разлики и политическите си пристрастия, съобщи Ненков.

Той означи, че главно претекстът на президента против Закона за устройство на Черноморското крайбрежие е бил, че настоящия по-либерален режим се заменя с един по-рестриктивен. Само че, сътрудници, няма по какъв начин да има по-либерален режим, в случай, че въобще режим липсва. Няма подобен, с цел да бъде демократичен или закостенял, уточни депутатът от ГЕРБ.

Дебатът е логичен и има своето поле за изяви в бъдеще. Свободното къмпингуване не значи разпасаност. Смисълът на тези промени не да се наложат някакви наказания или да се търсят някакви доходи, а да има обикновени, в случай че щете чисто хигиенични условия, които да всеки да ги съблюдава, сподели още Ненков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР