Няма как да не забелязваме в пълнота препоръките, които международните

...
Няма как да не забелязваме в пълнота препоръките, които международните
Коментари Харесай

Министър Славов: Няма как да не забелязваме в пълнота препоръките, които международните експерти отправят за съдебната система

Няма по какъв начин да не виждаме в цялост рекомендациите, които интернационалните специалисти насочат във връзка с правосъдната система. Това сподели министърът на правораздаването по време на полемиката " Промените в Конституцията във връзка с правосъдната власт – сред вероятното и нужното ", която се организира в Централния боен клуб. 

Влакът не отминава, идва против нас, разяснява Славов.

Имаме задоволително каузи в разнообразни страни, които трансформират стандартите за самостоятелност на правосъдната власт в общоевропейско постижение. Не можем да не изпълняваме такива стандарти. Едно такова е болшинството на съдиите в правосъдната гилдия. Промяна явно има и тя също е в това, че трите магистратски организации през днешния ден стоят на една маса. Нещо, което не се случи в мандата на като основен прокурор, сподели Славов.

Тази правосъдна промяна изискуем на българските жители от доста време, разяснява още министърът на правораздаването, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР