Няма да подкрепим ляво-либерално правителство на четирите партии. Обърнахме внимание

...
Няма да подкрепим ляво-либерално правителство на четирите партии. Обърнахме внимание
Коментари Харесай

ГЕРБ отказа да подкрепи ляво-либерално правителство

Няма да подкрепим ляво-либерално държавно управление на четирите партии. Обърнахме внимание на президента, че работата на служебните кабинети не се приближава до неговата оптимистична прогноза, тъй като рецесиите са се задълбочили. Това съобщи Десислава Атанасова на излизане от президентската институция.

,,Заради тези 600 000 жители, които ни дадоха доверие, би трябвало да подсигуряваме, че ще бъдем знаеща, можеща и непримирима съпротива " Репресиите по отношение на наши симпатизанти в последните месеци бяха прекомерни, акцентира Атанасова. Ако има нарушаване на изборния развой, това би трябвало да се потвърди в съда. Ние ще пазиме демократичните полезности. Ако има неточности, ще бъдат осветявани и посочени. Ако постоянното държавно управление пожелае препоръки от нас, ние ще дадем, сподели още тя.

Според Томислав Дончев "няма никаква логичност " опозицията да гласоподава за проектокабинета.

Времето на приказките свърши, пристигна времето за работа и след това ще пристигна времето за отговорността. За нас първокачествен е въпросът кой ще носи отговорността за дейностите на новото държавно управление. Затова най-добронамерено информирахме президента, че тъй като съгласно анонсите новото държавно управление е "фейс въжен превоз " на служебното, ние ще го държим виновен. Наша първостепенна задача е да подсигуряваме оптималната доза действителност, разяснява Дончев пред медиите.

Даниел Митов от своя страна уточни, че не е доста ясно каква ще е структурата на кабинета.

,,Когато стане явен съставът на държавното управление, тогава ще разберем и президентската квота'', означи той и добави, че обединението няма да е четворна, а петорна.

На въпрос дали биха подкрепили анулация на ветото за Р Северна Македония, Митов отговори, че от партията не са чували за сходни оферти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР