Няма да минем и през този есенно-зимен без класическото каре,

...
Няма да минем и през този есенно-зимен без класическото каре,
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с най-актуалния принт този сезон

Няма да минем и през този есенно-зимен без класическото каре, само че преди да пристъпим в най-студените месеци, ще можем да пробваме една негова по-различна разновидност. По-точно онази, в която карето е по-скоро нещо приблизително сред каре вид „ виши “, което сме привикнали да носим през летните месец, и принт, напомнящ на шахматна дъска.
               

Тази есен сигурно дребните и големи квадрати в двуцветна, тъй като тя не всеки път е в черно и бяло, се открояват в стайлинга на фешънистите, с цел да се трансфорат в един от главните микротрендове. Принт, който ненапълно ни връща към 90-те години.
               

Можем да го носим от глава до пети, като в един тоалет могат да се комбинират карета в разнообразни цветови съчетания или да бъде единствено един тип за цялостния аутфит. Ще го виждаме и върху зимните палта, а от време на време се откроява и под формата на аксесоар, като тогава се трансформира в акцент, в случай че сме в монохромен тоалет. На този принт обаче доста му отиват цветните 90-рски бижута, които си пренасяме от лятото в есента, а огромен избор от модели, в случай че още нямате такива, можете да откриете на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР