Няма да има слeдвaщa вълнa нa Сovid-19 у нac, заяви

...
Няма да има слeдвaщa вълнa нa Сovid-19 у нac, заяви
Коментари Харесай

Следваща вълна на Ковид няма да има!

Няма да има слeдвaщa вълнa нa Сovid-19 у нac, съобщи доктор Никoлaй Брънзaлoв - зам.-председател на БЛС и член на НОЩ, в изявление за агeнция Фокус.

Защо мисля по този начин?- тъй като нараства броят на имунизираните, нараства и броят на излекуваните. Знаете, че излекуваните към този момент са в пъти повече.отколкото заболелите.

Много хора към този момент са изкарали въпросната зараза и като прибавим към тях и един доста огромен брой така наречен " скрита заболеваемост ", които по някакъв метод са срещнали вируса, и са придобили имунитет, без да се разболеят съществено и да потърсят медицинска помощ, цифрата набъбва много.

Вирусът няма терен, на който да се развива на такава необятна основа.

Още повече идват топлите месеци, макар че вирусът е много твърдоглав, само че тогава се популяризира малко по-трудно - хората повече са навън. Това са главните аргументи да мисля, че няма да имаме сериозна заболеваемост и надлежно четвърта и следваща вълна.

Освен, в случай че не дай си Боже, вирусът мутира дотам, че имунизациите престанат да работят. При това състояние нещата могат да се трансформират, само че все още нямаме такива сигнали ", разяснява доктор Никoлaй Брънзaлoв.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР