Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа. Tова

...
Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа. Tова
Коментари Харесай

Фандъкова за Граф Игнатиев: Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа

Няма да бъде заплатен нито лев за некачествена работа. Tова съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка следващите неразбории към ремонта на улица "Граф Игнатиев ".

Фандъкова уточни, че 1 милион и 200 хиляди лв. са плануваните наказания за качество за изпълнителя на ремонта, а 240 хиляди лв. дневно е санкцията, в случай че се забави. Втората санкция евентуално ще бъде наложена едвам откакто изтече спомагателният период от 79 дни за ремонта, който компанията получи поради неприятни атмосферни условия. Поредният куриоз при ремонта на "Граф Игнатиев " пък бе монтирането на шахта в корените на дърво.

"Има следствие на прокуратурата, уверена съм, че ще си свършат работата. Няма да позволи да се заплати за нещо, което не е свършено или е некачествено ", увери Фандъкова.

До края на годината ще са подготвени 8 км с 8 метростанции от Третата линия - от Красно село до Владимир Вазов, а останалите 4 км ще са подготвени доникъде на идната година. "Днес пробивната машина излиза при Малък градски спектакъл, което значи, че сме съвсем на финала”, сподели Фандъкова пред bTV. Тази година ще се вършат поправки и на 16 знакови улици и булеварди, добави тя.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР