Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево. Това

...
Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево. Това
Коментари Харесай

Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево

Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево.

Това увери локалните поданици кметът на Драгичево Виктор Викторов по време на взаимен приемен ден с общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ-Перник Румяна Гьорева, Любомир Жотев и Любен Лазаров.

Кметът изясни, че краткотрайната пътна маркировка и конусите са сложени по отношение на осъществяването на ремонтни действия на път Е79, където за облекчение на трафика ще бъде въведено реверсивно придвижване, оповестиха от партията.

Граждани разискаха с представителите на локалния законодателен орган и опцията за образуване на нов режим на светофарната уредба на кръстовището за включване от външната автомагистрала към обитаемото място.

От своя страна общенските съветници поеха ангажимент да окажат подпомагане това да се случи в най-кратък период.

Обсъдени бяха и достиженията на кмета на Драгичево Виктор Викторов за развиване на обитаемото място, като жителите не скриха задоволството си от обстоятелството, че са избрали един в действителност грижлив собственик, който се отзовава на всеки подложен проблем.

Драгичевци показаха своята признателност за новоизградената детска площадка в локалната детска градина, само че и бяха позитивно сюрпризирани с новината, че младежите скоро ще се радват на съвременна спортна площадка с фитнес уреди, която ще бъде построена в двора на ОУ "Св.Св.Кирил и Методий ".

Кметът издаде още, че държавното управление на Бойко Борисов е отпуснало 6 хиляди лв. за строително-ремонтни действия на локалния храм „ Успение на св. Богородица “.

Будни жители зададоха редица въпроси, свързани с развиването на полезностите и културата, като получиха скъпи препоръки по какъв начин могат да развиват самодейността и локалните обичаи.

„ Щастливи сме, че жителите на Драгичево имат дейна гражданска позиция, хората са съпричастни с проблемите на своето обитаемо място и имат предпочитание да оказват помощ на кмета за тяхното разрешаване “, показа ръководителят на групата съветници от Политическа партия ГЕРБ Румяна Гьорева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР