Някой да вижда някакъв хаос в държавата? Това попита бившият

...
Някой да вижда някакъв хаос в държавата? Това попита бившият
Коментари Харесай

Гьоков: Някой да вижда някакъв хаос в държавата?

Някой да вижда някакъв безпорядък в страната? Това попита някогашният обществен министър Георги Гьоков в студиото на „ Здравей, България” по Нова ТВ. Коментарът му пристигна във връзка констатации на президента и служебното държавно управление за неуспех на държавното управление на Петков в обществената политика и безпорядък в страната.

„ Това държавно управление е направило стъпки, които вземат решение тези рецесии. Когато се дават такива послания от една институция към друга, към персона, партия, всеки в обществото може да си намерения дали да го квалифицира като възмездие, задявка или добър тон”, е неговото мнение.

За тримата членове на Българска социалистическа партия, които станаха министри в служебния кабинет, Гьоков сподели: „ Професионалисти и почтени хора. Как ще се отрази тяхното наличие в това държавно управление на имиджа на Българска социалистическа партия ще забележим в бъдеще. Факт, че вземат участие в държавно управление е, че нарушават по някакъв метод Устава на партията. Ръководните органи ще вземат решение”, добави Гьоков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР